Karakterimin soyulmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benhurkaptan1000

Üye
Merhaba degerli Rise Online yetkilileri. Dun aksam oyundan cikis yaptim aksam saat 23;00 civarlarindan kasamda 3m nakit para braktim ve esyalarim vardi. lakin bugun oyuna girdigimde kasamdaki esyalarin calindigini ve kasadaki paraminda gittigini gordum uzerimde 31 coins brakilmis hatanin kaynaginin ne oldugunu anlamadim ancak buyuk ihtimalle soyuldum. evet cok birseyim belkide yoktu ve otp aktif degildi ancak bunu aktiflestirdim ve artik otp mevcut hesabimda. benim anlamak istedigim sey ben yurtdisindan oynayan bir oyuncuyum oyundada kimseyle veyahut baska bir yerde kimseyle bilgilerimi paylasmadim bu nasil olabiliyor bunu anlamis degilim. Rica etsem yardimda bulunma imkaniniz varmidir sizden cok ricaci oluyorum cok birseyim yoktu kendi halimizde oyunu oynayip kesfetmeye calisan biriyim lutfen bana yardimci olun. Oyuna nereden giris yapilmis lutfen loglardan inceleme yapin sizden ricam budur. Degerli vaktinizi aldigim icin ozur dilerim eger bana destek olursaniz bu iyiliginizi hic unutmayacagim... Sevgiler saygilar...

witchslayer3

Üye
Aynı şekilde benimde charım soyuldu 3.5m param vardı bitane item vardı potlara kadar alınmıştı

benhurkaptan1000

Üye
ben ticket attim ama ne yaparlar bilmiyorum vee nasil oldugunu anlamadim kimseyle birsey paylasmadim nasil oluyor aklim almiyor.

witchslayer3

Üye
ben de kimseyle paylaşmadım otp de aktif değildi pc temiz olduğundan eminim nasıl oldu anlamadım

Kenshin

Üye
Merhaba,

Hesap sorunları ile ilgili forumdan destek alamazsınız, bununla ilgili destek talebi üzerinden ticket oluşturmalısınız.

1650796616681.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt