benhurkaptan1000
Üye

Merhaba degerli Rise Online yetkilileri. Dun aksam oyundan cikis yaptim aksam saat 23;00 civarlarindan kasamda 3m nakit para braktim ve esyalarim vardi. lakin bugun oyuna girdigimde kasamdaki esyalarin calindigini ve kasadaki paraminda gittigini gordum uzerimde 31 coins brakilmis hatanin kaynaginin ne oldugunu anlamadim ancak buyuk ihtimalle soyuldum. evet cok birseyim belkide yoktu ve otp aktif degildi ancak bunu aktiflestirdim ve artik otp mevcut hesabimda. benim anlamak istedigim sey ben yurtdisindan oynayan bir oyuncuyum oyundada kimseyle veyahut baska bir yerde kimseyle bilgilerimi paylasmadim bu nasil olabiliyor bunu anlamis degilim. Rica etsem yardimda bulunma imkaniniz varmidir sizden cok ricaci oluyorum cok birseyim yoktu kendi halimizde oyunu oynayip kesfetmeye calisan biriyim lutfen bana yardimci olun. Oyuna nereden giris yapilmis lutfen loglardan inceleme yapin sizden ricam budur. Degerli vaktinizi aldigim icin ozur dilerim eger bana destek olursaniz bu iyiliginizi hic unutmayacagim... Sevgiler saygilar...