İstek Karakterin zıplama seviyesi arttırılmalı

Diocenes

Üye
Merhaba ROW ekibi bugüne kadar isteklerimizi hep okuyup gözden geçirdiniz bir süredir oynayıp incelediğim oyundan benimde bir önerim olacak.
Karakterler zıplama yaparken biraz daha yükseğe zıplamalı. Oyundaki birçok yerin üstüne çıkmakta zorlanıyoruz açık dünya bir oyunda kayalara taşlara veya binalara daha rahat bir şekilde çıkılmalı. Bir PK haritasında kaçarken çitlerden zıplayarak atlanmalı bir taşa çıkıp arkasından kaçmalıyız. Yeni haritada çok güzel yerler var ama biraz yükseklere çıkmak istiyoruz. Bunun için haritada gördüğümüz her yere ulaşım sağlamamız lazım. Daha önce oynadığım oyunlarda hareket kısıtlaması yoktu görünen her yere gidilebiliyordu. Bu oyunda'da öyle olmasını çok isterim. Teşekkürler

EaGLe*

Üye
+1 hatta bir fikir daha veriyim. Zıplama yüksekliği chr sınıf(ağırlık) ile orantılı olabilir. Örnek sıralama düşükten yükseğe Warrior<Mage<Priest<Rouge
Hiç biri olmasa bile bir miktar daha yükselebilir. zıplama efekti çok güzel ama yükselmediği için sanki ip atlıyor gibi duruyor.

Siyah34

Üye
Valla ben her yere zıplamayarak çıkmaya çalışan bir insanım en sonunda baktım böyle olmuyor okcunun step back kullanarak çıkmaya başladım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt