Karakterler Hakkında Lütfen Okuyun

yelloha

Üye
60 Level Okcuyum Pk'da 250 vuruyorum 60 skilli ile hiç bir kişiyi kesmem imkansız.
Mageler 4-5 Slot birleştirerek cok rahat yüksek level yaraktıkları kesiyor . Inanamadım normal bir male oyuncudan abaartsiz 5 katı daha hızlı level
alıyorlar 64-65 level mageleri heryerde görmek mümkün.

Keşke mage açsaydım karakterımı değiştirmek ıstıyorum

Oyunda exp mi kasıcaksın? Mage AÇ
Oyunda ITEM Farm ve Boss mu keseceksin ? Mage AÇ (2 MAGE EN YÜKSEK BOSSU BUGLA Rahat keser)
Oyunda PK mı atacaksın 2 mı vurmak ıstıyorsun? Mage Aç

Oyun Mage oyunu olmuş. Ben Rogueden mage olmak ıstıyorum bir yolu varmıdır ?

Ekli dosyalar

• resimm3.jpg
    resimm3.jpg
    514.1 KB · Görüntüleme: 79
  • resim11.jpg
    resim11.jpg
    544.8 KB · Görüntüleme: 80

amaravolchkova

Üye
Okçular bireysel olarak diğer malum oyunda da hiçbir şey yapamıyorlardı. Tek başına bir şeyler yapabilmek için çok fazla iteme sahip olman gerekiyordu bunun dışında çok bir esprisi yoktu. Okçular pk konusunda tekli değil de ekip olarak çok başarılı işler yapabiliyorlar ki burada cz de oynayan okçu ekipler var. Bir oyuncuyu Z ye aldıklarında gayet yok ediyorlar. 60 leveli görmüşsün bence iyi bir ekip bulabilirsin onlarla pk attıktan sonra karar vermeni öneririm.

LunasCar

Üye
Evet marketten sınıf değiştirme scroll alabilirsin bol şans. Oyun başı herkes itemsiz mageler toplanıp iş yapıyor oldukça normal bir durum. Abartılı damageleri yok (Rogue oynuyorum)

SENOZ

Üye
Evet marketten sınıf değiştirme scroll alabilirsin bol şans. Oyun başı herkes itemsiz mageler toplanıp iş yapıyor oldukça normal bir durum. Abartılı damageleri yok (Rogue oynuyorum)

Markette job change yok brocum hatan var. Irk değiştirme var fakat class değiştirme yok

BeyazAfrikali

Üye
Sadece okcı değil warriorda öyle. 50 lvlim elimde epic silah var 600-700 vuruyorum moba paritye 38 lvl mage geldi elinde görev itemi 1200-1300 vuruyor ağzım açık kaldı

Pitou

Üye
60 Level Okcuyum Pk'da 250 vuruyorum 60 skilli ile hiç bir kişiyi kesmem imkansız.
Mageler 4-5 Slot birleştirerek cok rahat yüksek level yaraktıkları kesiyor . Inanamadım normal bir male oyuncudan abaartsiz 5 katı daha hızlı level
alıyorlar 64-65 level mageleri heryerde görmek mümkün.

Keşke mage açsaydım karakterımı değiştirmek ıstıyorum

Oyunda exp mi kasıcaksın? Mage AÇ
Oyunda ITEM Farm ve Boss mu keseceksin ? Mage AÇ (2 MAGE EN YÜKSEK BOSSU BUGLA Rahat keser)
Oyunda PK mı atacaksın 2 mı vurmak ıstıyorsun? Mage Aç

Oyun Mage oyunu olmuş. Ben Rogueden mage olmak ıstıyorum bir yolu varmıdır ?
Oyun daha yeni açıldı bu tür problemleri yönetim zaten görüyor. Ben dengeleneceğini düşünüyorum . Gerçekten çok sağlam çalışan emek veren insanlar var biraz daha beklememiz lazım .

Noxrem

Üye
Arkadaşlar ben bu kıyaslamayı anlayamıyorum... kim damage atamıyorsa geliyor mage karakterini örnek gösteriyor... arkadaşım bu karakter alanla mob kesebiliyor dimi ?
Benim de mage karakterim var evet hem de full itemli, full mp ama 200 canım var ? cz çıksam çok dayanmam... yani damage atamayan sürekli konu açıp mageler mob kesiyor diyor... e kesmesin mi ? Okçuların ve Warriorlerin ataklarının düşük olduğunu ben de düşünüyorum... ama magelerin hasarları bence iyi durumda...

ve evet mage oynuyorum...

Baskut

Üye
Mage çok vuruyor ancak 200-300 HP ile oynuyor. Yani denklem basit; "yüksek hasar = kırılganlık" gibi düşünebiliriz. Fakat Archer'ın düşük hasarından şikayet ederken Mage ile kıyaslamaya gerek yok bence. Mage böyle vursun tamam ama Archer'a düzenleme gerektiğini düşünüyorum. Bu arada ben 53 LVL Mage'im ama tek başıma oynadığım için fazla vurmasının nimetini yiyemedim hiç :D

RainOfFire

Üye
Mage çok vuruyor ancak 200-300 HP ile oynuyor. Yani denklem basit; "yüksek hasar = kırılganlık" gibi düşünebiliriz. Fakat Archer'ın düşük hasarından şikayet ederken Mage ile kıyaslamaya gerek yok bence. Mage böyle vursun tamam ama Archer'a düzenleme gerektiğini düşünüyorum. Bu arada ben 53 LVL Mage'im ama tek başıma oynadığım için fazla vurmasının nimetini yiyemedim hiç :D
241 + 93 magic power 410 hp 60 lvl elimde gorev stafi nova ile moblara 1600 vurabiliyorum maximum . 32 alani ile 1k civari seyrediyor + - 100. biseylerlerden feda etmek lazim ki hasar vurabilesin. Ayranim dokulmsin diyorsunuz :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt