Öneri Karakterlerde itemli deneme alanı...

Kiso

Üye
Black desertte begendiğim,üyeliğimde karakter deneme alanı vardı;

Bu karakter deneme alanını burdada görmek isterdim,

Örnek: geniş bir alan olsun arena gibi , bu alanin dibinde orta ve üst itemlerin son seviye + lı hallerinin bulunduğu npc olsun, burada istediğimiz itemlerle arena içinde denemeler yapabilelim deneme yapmaya gelen diğer oyuncular ile ve kapı önünde deneme kuklalarıda ektradan olsun, bu şekilde oyuncular hangi kararkteri oynamak isteyeceklerine karar verebilirler ve hangi karakterin oynaması ne kadar zor hangisi ne kadar dayanıklı ve atak vuruşları hangi yükseklikte vuruyor gibi durumlara göz atabilirler...

örnek: mesela tanıdıgım okçu karakter oyuncusu var , atak vuruşları mevcut durumlar son itemlerle nasil olcak bilmediğinden okçu oynama konusunda kararsız, ama deneme yeri olursa vereceği kararlar konusunda daha içi rahat oynayabilir.

Son düzenleme:

Ouss

Üye
Black Desert'ın Charecter Trial(Karakter Deneme) olayı çok iyi umarım ona benzer veya farklı bir sistemi Rise'da da görürüz, karakterleri hiç bilmiyen kişilerin girip test edip karakter hakkında bilgi sahibi olup, sonra açması daha sağlıklı olur, ilerliyen zamanlar da kişi karakterine boşuna leveling ve item grind yapmamış olur. Ya da bu tarz durumlara karşı bir sistem geliştirilmeli gerekiyor

TheUprising

Üye
DB priest açamda karakter denemeye girenlere zehir olam / şaka bir yana
Uzun süre BDO oynamış biri olarak verdiğin örneklendirme güzel bu tarz bir alanın olması gayet iyi olabilir ama bu oyunda bir meta yaratacaktır , end game itemler yerine orta seviye itemler ile denenmesi daha makul

Kiso

Üye
DB priest açamda karakter denemeye girenlere zehir olam / şaka bir yana
Uzun süre BDO oynamış biri olarak verdiğin örneklendirme güzel bu tarz bir alanın olması gayet iyi olabilir ama bu oyunda bir meta yaratacaktır , end game itemler yerine orta seviye itemler ile denenmesi daha makul

Ben şu sebepten üst ve orta seviyeyi düşündüm, kişi üst seviye item ile ben bu şekilde olacaksam oynarım veya oynamam gibi bi seçenegi olur, hoşuna giderse daha farkli bi istekle çabalayabilir, orta seviye itemler ise, orta seviye ve üst seviye diye yavaş yavaş geliştiğimiz için orta seviye halimizide denemiş oluruz , orta haldeyken pvp yapılabilir mi bunuda görmüş oluruz , bu şekilde 2 seviyedede kendimizi görmüş oluruz. Hani bi seçim yapilinca uzun zaman gelişimi yapılcağı için kişi üst seviye itemlerle karakteri iyi tanıması iyi olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt