CraftWORLD
Üye

Tarafsız bir eleştiri yapmak istiyorum. Animasyonlarda en küçük bir bozukluk veya senkronizasyon eksikliği maalesef tüm büyüyü bozuyor. Çizimler, tasarımlar güzel ama maalesef hâlâ karakterlerde bir hissiyatsızlık var. Karakterlerdeki animasyonlar oturmamış gözüküyor. Sanki karakterler kopyalanıp oyunun içine yapıştırılmış gibi. Koşu animasyonları hâlâ zayıf. Gerek yetenek kullanırken, gerekse karakter ölüm animasyonları zayıf. Karakterler hasar alırken vurulma hissiyatı yok. Animasyonlar akıcı gelmiyor. Hareketler biraz robotik kalıyor. Koşarken atılan adımlar ile yerin ilerlemesi senkronize değil. Büyük bir oturmamışlık söz konusu.
Sanırım günümüz oyunlarına alıştığımız için en küçük bir hissiyatsızlık göze çarpıyor. MMORPG'lerde oyuncular karakterlerini özümser. Bu durum oyunun geleceği için çok kritik. Özellikle karakterlerdeki animasyonlar kusursuz olmalı. Zor bir süreç biliyorum ama rekabet için günümüz seviyesine ulaşılması gerekiyor. 20 yıl önce çıkan bir oyunun animasyonları daha akıcı iken, günümüzdeki şartlarda ve teknolojide bu zayıflık kabul edilebilir değil.
Sanırım günümüz oyunlarına alıştığımız için en küçük bir hissiyatsızlık göze çarpıyor. MMORPG'lerde oyuncular karakterlerini özümser. Bu durum oyunun geleceği için çok kritik. Özellikle karakterlerdeki animasyonlar kusursuz olmalı. Zor bir süreç biliyorum ama rekabet için günümüz seviyesine ulaşılması gerekiyor. 20 yıl önce çıkan bir oyunun animasyonları daha akıcı iken, günümüzdeki şartlarda ve teknolojide bu zayıflık kabul edilebilir değil.