Öneri Karakterlerin Mesleklere Etkisi

Xlozeth

Üye
Oyuna yeni başlayan biriyim ve mmorpglerde lifeskill ve craft kısmı en sevdiğim içeriklerdendir. Bugün discord sunucunuzdaki rehberi gördüm ve sınıfların bazı toplayıcılık alanlarında daha başarılı olduğunu öğrendim. Maalesef oyuna yeni başlarken bu konulardan bihaberdim ve Priest olduğum için şimdi ona göre bir meslek seçtim. Önerim ise oyunun karakter yaratma ekranında bu tür bilgilerin vurgulanarak açıklamasının olması. Hatta pasif yaşam skill belirteçlerinin karakterimizin skill ağacındaki trainer kısmına yazılması. Biliyorum bu oyunu böyle oynayan küçük bir kitleyiz ama önerimin hem yapılması basit hem de benim gibi severleri etkileyecek türden bir açıklama olacaktır.

RickSancheZz

Üye
ileride bahsettiğin gibi arayüzlere ekleneceğine inanıyorum, sınıf avantajı başlarda yoktu sonradan çıktı sanırım, bende mage olarak hiç bonusumun olmadığı bir meslekte ilerliyorum :D

Xlozeth

Üye
ileride bahsettiğin gibi arayüzlere ekleneceğine inanıyorum, sınıf avantajı başlarda yoktu sonradan çıktı sanırım, bende mage olarak hiç bonusumun olmadığı bir meslekte ilerliyorum :D
Umarım eklerler, benim de öyle. Taş kırıyordum şimdi taşları salıp domates havuç topluyorum, uzun vadede yapacağım dediğim şeyler baya değişti.

Oppai

Üye
Hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Yönetim craft ve gathering kısmında geri kalıyor. Malüm bu olaydan çok daha önemli düzeltilmesi gereken konular var...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt