Karakterlerin Upg Oranı Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neren51

Üye
Günlerdir problem yaşıyorum. Kiminiz belki ağlıyor diyecek kiminiz git bir abdest al diyecek.

1722510944777.png
1722510969760.png

Arkadaşlar bakın bu iki fotoğrafa. soldaki çantanın tamamı +3, sağdaki çanta 5 dakika sonra. 1 tane item bile +7 olmadı.

Rare itemlerin +7 ye geçme oranı +8 epik itemin +9 a geçme oranından düşük olduğunu düşünüyorum. Malum yayınlarda sürekli +8 +9 epik uniq itemler basılıyor, izliyoruz. BENİM CHARIMDA SORUN NE ?

Dün 72 tane +3 rare itemden 1 tane +7 basabildim.

Bugün Görselde gösterdiğim çantadan 0 +7 basabildim.

AsQuA

Üye
Günlerdir problem yaşıyorum. Kiminiz belki ağlıyor diyecek kiminiz git bir abdest al diyecek.

Ekli dosyayı görüntüle 17478Ekli dosyayı görüntüle 17479

Arkadaşlar bakın bu iki fotoğrafa. soldaki çantanın tamamı +3, sağdaki çanta 5 dakika sonra. 1 tane item bile +7 olmadı.

Rare itemlerin +7 ye geçme oranı +8 epik itemin +9 a geçme oranından düşük olduğunu düşünüyorum. Malum yayınlarda sürekli +8 +9 epik uniq itemler basılıyor, izliyoruz. BENİM CHARIMDA SORUN NE ?

Dün 72 tane +3 rare itemden 1 tane +7 basabildim.

Bugün Görselde gösterdiğim çantadan 0 +7 basabildim.
Kanka kuru yer kalmış olabilir :D

sbh

Üye
cevabı kendin yazmışsın
Malum yayınlarda sürekli +8 +9 epik uniq itemler basılıyor, izliyoruz.
izleme, yayın yay :)

Reverentia

Yönetici
Game Master
Eşya yükseltmenin belirli bir oranı bulunmaktadır. Eğer bu orana denk gelmezseniz, yükseltmeniz başarısız olmaktadır.

Örneğin; bir eşyanın yükseltme oranını %50 olarak alalım. 10 eşya denediğinizde, 5 eşyanın başarılı olma olasılığı bulunmamaktadır.
Daha detaylı bir anlatım yaparsak, %50'lik oran, 10000 sayı arasında 5000 sayıya tekabül etmektedir. Her yükseltme yaptığında, bir sayı çekilmektedir. Eğer bu sayı 5000'in altında gelirse yükseltme başarılı olurken, 5000 üstünde gelirse başarısız olmaktadır.
Bu bir olasılık olduğu için, kesinlik bulunmamaktadır. 10 eşyanızın 5 tanesi kesin geçeceği anlamına gelmemektedir.

Eşya yükseltme oranlarımızın yer aldığı linki aşağıya bırakıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt