Öneri Karşı ırk raporlamak..

Vioneeraa

Üye
Arkadaslar selam

Öncelikle death vallet haritasinda bi oyuncuyu karsi irktada olsa raporlamak istiyorum
Bi adami kesmeye gidiyorum bu job ne olursa olsun
Makrosu acik daliyor adam

Okcunun uzerine kosuyorum 3lu 5li makro acik birakip sadece pot basiyor

Priest e kosturuyorum makrasu acik diye adami kesmeye giderken hala daha moba vuruyor (gorunmezde degilim bu araada)

Tek makro kullanmayan job mage kaldi onada bi cagre bulur bunlar

Yonetimden ricam lutfen karsi irk icinde bi raporlama seceneginin gelmesi cunku cidden sıkıci bi durum

birol2003

Üye
Yönetim makroyu kapatmak istese dakkasında kapatır, diğer pek çok oyunda açın bakalım o makro programları açabiliyormusunuz, iki satır kod yazmasına bakar güvenlik ekibinin, kapatmamalarının sebebi belli ama oyuncularda suyunu çıkardılar.

Kontrol ekibi lazım şöyle 3-5 tane genç GM yetkisinde olmasa da bir tık aşağıda chat ve tradesi kapalı karakterlerle ortalıkta gezecek sadece olayları raporlayacak, asgari ücretle bile olsa onlarca kişi bulabilirler bu pozisyona uygun on milyona yakın işsizin olduğu ülkede personel bulmak çok zorda olmaz herhalde.

Alkoer

Üye
Şuan video ve ss ile ticket atınca işlem yapılıyor.

Ama tabiki tek tıklama ile raporlama olsa çok iyi olur

Jacques

Üye
Yönetim makroyu kapatmak istese dakkasında kapatır, diğer pek çok oyunda açın bakalım o makro programları açabiliyormusunuz, iki satır kod yazmasına bakar güvenlik ekibinin, kapatmamalarının sebebi belli ama oyuncularda suyunu çıkardılar.

Kontrol ekibi lazım şöyle 3-5 tane genç GM yetkisinde olmasa da bir tık aşağıda chat ve tradesi kapalı karakterlerle ortalıkta gezecek sadece olayları raporlayacak, asgari ücretle bile olsa onlarca kişi bulabilirler bu pozisyona uygun on milyona yakın işsizin olduğu ülkede personel bulmak çok zorda olmaz herhalde.
Başka oyun oynadığına eminmisin dünyanın en büyük oyunlarında makroyu bırak hileden geçilmiyor hileyi bile engellemek çok zor makroyu kimse engelleyemez.

birol2003

Üye
yok ben başka oyun oynamadım gözümü açtım row var, sadece bunu biliyorum.
Farkettim birol2003
Herşeyi bilen arkadaşım sana şunu söyleyim shell de çalışan uygulamaları kontrol edip uygunsuz bir program varsa easychat in oyunu başlatmayabileceğini biliyormusun, bu yöntemle basit makro uygulamalarının tamamını kontrol edebilirsin.

Hile programları anticheat uygulamalarını bypass yaptığı için engellemek güçtür ama makro programlarının tamamını bu şekilde engelleyebilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt