Karşı Irk Ve Farklı Class Için Kostüm Satılması?

yavuzyildiz

Yeni Üye
Merhaba,

Ben Galiada Prot Rogueyim, malum oyundan geldik 12 arkadaş, oyun güzele benziyor oynanır bu oyun dedik puslanalım yardımımız olsun + güçlenelim istedik.

Birde baktım ne göreyim ?

Pusstan item aldım giyemiyorum da satamıyorum da tradede demiyorum bildiğin dolandırıldım ( problemin giderilene kadar dolandırılmış sayılırım) benim kullanamadığım, trade edemediğim hiç bir işime yaramayan bir item neden benim karakterimde listeleniyor ? sebebi nedir. neyseki sorun giderilir ekip çalışıyor ona güvenim sonsuz da gel gelelim bu bildiğin bug yada farklı bir şey.

Ben sorunumun giderilmesini ve bu sorunu başka insanların yaşamaması için bu olayın tamamen kaldırılmasını talep ediyorum.

prote adam lunaskar kostümü ne yapsın üstelik trade edilmiyor?
rogue adam priest kostümü ne yapsın üstelik trade edilmiyor?
hiç bir mantığı yok.

sorunumun giderilmesini talep ediyorum tickette açtım fakat burada da bu sorunun hiç dillendirilmemesi tuhafıma gitti.

Ekli dosyalar

• yanlisitem.png
    yanlisitem.png
    3.2 MB · Görüntüleme: 32

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Mağaza kısmında seçenekler mevcut onlara göre almak zorundasınız.

Yalnış bile alsanız Cosmetics Exchange ile istediğiniz kostümü uygun şekilde değiştirebilirsiniz.

1707559142625.png

yavuzyildiz

Yeni Üye
ama alabilmem saçma değil mi ben hiç bir oyunda görmedim ömrümüz oyun oynamakla geçti, satamadığım, kullanamadığım, trade edemediğim bir itemi ben neden alayım ki ? ne işime yarar bence filtrelemeyi karaktere göre markete girince otomatik kendi yapması lazım.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
ama alabilmem saçma değil mi ben hiç bir oyunda görmedim ömrümüz oyun oynamakla geçti, satamadığım, kullanamadığım, trade edemediğim bir itemi ben neden alayım ki ? ne işime yarar bence filtrelemeyi karaktere göre markete girince otomatik kendi yapması lazım.

Önerinizi bilet üzerinden yapabilirsiniz.
Şuanda sistem bu şekilde

yavuzyildiz

Yeni Üye
teşekkürler, düzelttim dediğiniz gibi, talebimi yaptım oradan da saygılar.

GorrTheGodButcher

Üye
Merhaba,

Ben Galiada Prot Rogueyim, malum oyundan geldik 12 arkadaş, oyun güzele benziyor oynanır bu oyun dedik puslanalım yardımımız olsun + güçlenelim istedik.

Birde baktım ne göreyim ?

Pusstan item aldım giyemiyorum da satamıyorum da tradede demiyorum bildiğin dolandırıldım ( problemin giderilene kadar dolandırılmış sayılırım) benim kullanamadığım, trade edemediğim hiç bir işime yaramayan bir item neden benim karakterimde listeleniyor ? sebebi nedir. neyseki sorun giderilir ekip çalışıyor ona güvenim sonsuz da gel gelelim bu bildiğin bug yada farklı bir şey.

Ben sorunumun giderilmesini ve bu sorunu başka insanların yaşamaması için bu olayın tamamen kaldırılmasını talep ediyorum.

prote adam lunaskar kostümü ne yapsın üstelik trade edilmiyor?
rogue adam priest kostümü ne yapsın üstelik trade edilmiyor?
hiç bir mantığı yok.

sorunumun giderilmesini talep ediyorum tickette açtım fakat burada da bu sorunun hiç dillendirilmemesi tuhafıma gitti.
tdk'ye göre dolandırma işinin tanımı şu: "Birisini aldatarak parasını veya malını elinden almak; dızlamak, kıvırmak, söğüşlemek:" Burada aldatılmanız için birinin sizi kandırması gerekiyor, yani birinin "bu itemi al bunu kullanabileceksin" deyip size satması sizin de o itemi kullanamamanız gerekiyor. Burada böyle vaat yok, pusta çeşitli itemler mevcut siz gidip bunları satın alıyorsunuz. Manava gittiniz portakal isterken büyük mandalina satın aldınız, eve gittiniz portakal değil de mandalina çıktı poşetten manava gidip sen beni dolandırdın diyebilir misiniz? Hayır.

Özetle itemleri almadan önce üzerinde yazılanları okuyun, faydalı olur. Bir de sadece bu arkadaş özelinde değil bu söylediğim ama şu usko'dan gelen oyuncuların "aha bak giderim ha" şeklinde tripleri komik geliyor. Oynamak istemiyorsanız oynamayın arkadaşlar, velinimet değilsiniz.

yavuzyildiz

Yeni Üye
tdk'ye göre dolandırma işinin tanımı şu: "Birisini aldatarak parasını veya malını elinden almak; dızlamak, kıvırmak, söğüşlemek:" Burada aldatılmanız için birinin sizi kandırması gerekiyor, yani birinin "bu itemi al bunu kullanabileceksin" deyip size satması sizin de o itemi kullanamamanız gerekiyor. Burada böyle vaat yok, pusta çeşitli itemler mevcut siz gidip bunları satın alıyorsunuz. Manava gittiniz portakal isterken büyük mandalina satın aldınız, eve gittiniz portakal değil de mandalina çıktı poşetten manava gidip sen beni dolandırdın diyebilir misiniz? Hayır.

Özetle itemleri almadan önce üzerinde yazılanları okuyun, faydalı olur. Bir de sadece bu arkadaş özelinde değil bu söylediğim ama şu usko'dan gelen oyuncuların "aha bak giderim ha" şeklinde tripleri komik geliyor. Oynamak istemiyorsanız oynamayın arkadaşlar, velinimet değilsiniz.
:) ortada tehdit içeren bir yazımı göremedim. kullanamadığın, satamadığın, trade edemediğin bir ürünü satmak etik mi. gördün mü hiç bir mmorpg yada farklı oyunda böyle bir item örnek verirsen özrümü dileyip senin önünde eğilicem ama bulamazsan sen özür dileyip bir daha hiç bir posta gereksiz yorum atmayacaksın. ömrüm mmorpg oynamakla geçti bana anlatma. kullanamadığın, satamadığın, trade edemediğin bir ürün hiç bir zaman puss da satılmaz. (burda çözümü varmış bak adamlar koymuş en azından yanlış olduğunu onlarda görmüş.)

GorrTheGodButcher

Üye
:) ortada tehdit içeren bir yazımı göremedim. kullanamadığın, satamadığın, trade edemediğin bir ürünü satmak etik mi. gördün mü hiç bir mmorpg yada farklı oyunda böyle bir item örnek verirsen özrümü dileyip senin önünde eğilicem ama bulamazsan sen özür dileyip bir daha hiç bir posta gereksiz yorum atmayacaksın. ömrüm mmorpg oynamakla geçti bana anlatma. kullanamadığın, satamadığın, trade edemediğin bir ürün hiç bir zaman puss da satılmaz. (burda çözümü varmış bak adamlar koymuş en azından yanlış olduğunu onlarda görmüş.)
Oyun adı vermek sorunluysa modlar düzeltebilir. Herhangi bir oyunda aldığın kozmetik ürünlerini trade edemezsin. New world aklıma gelen ilk mmorpg, mağazasından aldığın hiçbir ürünü trade edemiyorsun. Burada mağazada farklı ırk ve cinsiyetler için ürünler satılıyor, eğer sen kendi karakterine uygun olanını almadıysan giyemezsin tabii ki. "Kullanamadığın, satamadığın, trade edemediğin bir ürünü satmak etik mi?" demişsin, böyle bir ürün yok ki mağazada, her item belirli karakterler tarafından giyilebiliyor, senin üzerindeki yazıyı okuyup kendi karakterine uygun olanı alman bekleniyor, bunu yapamıyorsan sorumlu sensin pus'taki itemler değil. Yanlış itemi aldığını söylüyorsun, sonrasında kullanamadığım item sattılar diyosun :D. Hatan olduğunu kabul etmek bu kadar mı zor anlamadım? Üzerindeki yazıları okumadan aceleyle yanlış itemi almışsın dolandırıldım diyorsun, ben de bunun böyle olmadığını söylüyorum ve değil üzgünüm.

Tehdit ediyorsun demedim, malum oyundan gelen oyuncularda bu trip olduğunu söylüyorum. Sen de yazına malum oyundan geldik diyerek başlamışsın, bunun konuyla ne ilgisi var? 12 kişi başladık demişsin bunun senin pustan hatalı aldığın ürünle ne ilgisi var? Burada açıkça firmanın rekabette olduğu oyuna gönderme yaparak bu rekabetten faydalanmaya çalışıyorsun, 12 kişi demenin sebebi de "bak kalabağız ha" diyerek göz dağı vermek. Yani bunların anlaşılmayacağını mı düşünüyorsunuz yazdıklarınızdan? :D

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
Kontrol edip almak senin sorumluluğunda olan bir şey yanlış alıp suçlamak doğru değil , ama önerin çok mantıklı kesinlikle filtrelemenin otomatik olması gerekiyorki ileride aynı sorunu farklı oyuncularda yaşamasın hatta kullanılmamış ürünün iade seçeneğinin bile eklenmesi gerektiğini düşünüyorum

GorrTheGodButcher

Üye
Kontrol edip almak senin sorumluluğunda olan bir şey yanlış alıp suçlamak doğru değil , ama önerin çok mantıklı kesinlikle filtrelemenin otomatik olması gerekiyorki ileride aynı sorunu farklı oyuncularda yaşamasın hatta kullanılmamış ürünün iade seçeneğinin bile eklenmesi gerektiğini düşünüyorum
Bunlar kimseyi dolandırıcılıkla suçlamadan yapılan mantıklı ve dikkate alınacak öneriler. Çok tuhaf bir şekilde insanları suçlamadan, yaptığımız hatanın sorumluluğunu alarak derdimizi dile getirmeyi beceremiyoruz, halbuki oyunun gelişmesine, dönüşmesine yardımcı olmak için büyük bir potansiyel var önümüzde.

Aveline90

Üye
Serverin ilk 10 dakikası aynı hatayı yaptım. Protean olduğum halde ilk sayfada Lunaskar kostümü varmış. Ben de filtreli geliyor sandım hızlı olmak için direkt çektim. Giyemeyince baktım sonra anladım. Oyunu da hiç bilmiyordum o yüzden yanlış almış oldum. Direkt ticket attım, 10 dakika sonra cevap geldi. İade ya da değişim yokmuş, costume exchange kısmından 2.5 milyon coins karşılığı düzeltebileceğim söylendi. Serverın ilk 20 dakikasında 2.5 milyon coins dediler :d mecburen yenisini aldık eskiyide çöpe attık güzelinden 1600 cash çöpledik kısaca

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt