Bigjest
Üye

Kayıtların bir üst limiti yok.Kayıtlar doldu, yeterli kişi başvurdu gibi sorunlar ile karşılaşmayacaksınız.Keşke saat belirtseydiniz çünkü şimdi biz işe gideceğiz ta akşam geleceğiz
Kayıtların bir üst limiti yok.Kayıtlar doldu, yeterli kişi başvurdu gibi sorunlar ile karşılaşmayacaksınız.Keşke saat belirtseydiniz çünkü şimdi biz işe gideceğiz ta akşam geleceğiz
O zaman sorun yok teşekkür ederim. :*Kayıtların bir üst limiti yok.Kayıtlar doldu, yeterli kişi başvurdu gibi sorunlar ile karşılaşmayacaksınız.
3 saniyede kapatmazlar be dostum az sakin olunKeşke saat belirtseydiniz çünkü şimdi biz işe gideceğiz ta akşam geleceğiz
Ben sakinim ey güzel dostum sadece vakit sıkıntım var3 saniyede kapatmazlar be dostum az sakin olun![]()
Once Alfa key sahiplerinin girecegini, daha sonra da her 24 saatte bir 1500 kisi alim yapilacagini soylediniz.Kayıtların bir üst limiti yok.Kayıtlar doldu, yeterli kişi başvurdu gibi sorunlar ile karşılaşmayacaksınız.
1-İlk kayıt yaptıran kişilerin herhangi bir önceliği bulunmuyor, kişiler rastgele şekilde belirlenecek.Once Alfa key sahiplerinin girecegini, daha sonra da her 24 saatte bir 1500 kisi alim yapilacagini soylediniz.
1- Bu alimlar kayit yapan kisiler arasindan rastgele olarak mi secilecek yoksa ilk kayit yaptiran kisilerden baslayarak 1500'er alim olacak?
2- Eger sirayla alim yapilacaksa kayit oldugumuzda bize siramizi belirten bir numara mi verilecek veya e-posta ile mi bilgilendirilecegiz?
Geç olsunda güç olmasın hepimize yer var sakin olalım