İstek Kendi Pasifini Kullanamayan Sınıf

clarkk61

Üye
Merhabalar,

Çoğu sınıf kendi pasifini ayrım olmayacak şekilde kullanıyor okçu sınıfı hariç. Mage,priest,warrior hepsi master 0 pasifini ayrım olmayacak şekilde kullanıyor fakat iş rogue sınıfının pasifine gelince Aşağıdaki ekran görüntüsündeki açıklamayı okuyoruz. Okçularda çalışmaz ... Merak ediyorum diğer sınıflarda böyle bir ayrım yokta neden sadece okçuda var ? Böyle bi ayrım yapıldıysa okçularda da çalışan bir pasif gelmesi gerekmektedir diye düşünüyorum.

1666433962419.png

Tolgun

Üye
Merhabalar,

Çoğu sınıf kendi pasifini ayrım olmayacak şekilde kullanıyor okçu sınıfı hariç. Mage,priest,warrior hepsi master 0 pasifini ayrım olmayacak şekilde kullanıyor fakat iş rogue sınıfının pasifine gelince Aşağıdaki ekran görüntüsündeki açıklamayı okuyoruz. Okçularda çalışmaz ... Merak ediyorum diğer sınıflarda böyle bir ayrım yokta neden sadece okçuda var ? Böyle bi ayrım yapıldıysa okçularda da çalışan bir pasif gelmesi gerekmektedir diye düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 10624
evet 10% attack vere bilir yada baska bisey

HERO

Üye
Rogue oynamadim icin ilk deva duydum.
Abi nekadar haksızlık bu ya.
En sacmalardan nokta malesef daha da kötüsünü görceme sanmadim xD

Tolgun

Üye
Okcu sinivi savunmayi sevmiyorum ama 10 master skilli calisiyo mu onu bilmiyorum oda crit veriyoda.
Yada 73skill Critical Bolt 80 saniye cooldown ve Critical Shot 54 60 saniye cooldown niye sekiyo onu anlamiyorum skillin zaten cooldown hayvan gibi.

washigo

Üye
Merhabalar,

Ekli dosyayı görüntüle 10624

Ben de çok takılmıştım bu duruma ama konu açmamıştım. Eline sağlık. En kısa zamanda mantıklı bir çözüm bulurlar inşallah.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Okçu karakterini, oynayanlar dışında seven çok az insan bulunmaktadır bu platform çatısı altında. Maatteessüf durum böyle olduğundan mütevellit, kademe kademe okçuyu oynayanları bezdirme politikası kurgulanarak süregelmiştir günümüze kadar. Son olarak da Sharp Eye yeteneği ile, "Assas"lara karşı bir dezavantaj sağlanmıştır. Koşma yeteneği yetmemiş olacak. Dolayısıyla benim sizlere naçizane önerim, eğer gerçekten severek oynamıyorsanız bu sınıfı, ya "Assas" dönünüz ya da karakterinizi farklı bir sınıf ile takas edip yolunuza devam ediniz. Çünkü adım adım yapılan tüm icraatları sıralayıp, mantık aramaya kalkar ve yanıt beklersek, açık bir şekilde söyleyebilirim ki, hiç kimsenin talep edeceğim suallere verebileceği matematiksel düzlemde, diyalektik manada yanıtı olmayacaktır. Canınızı sıktığınızla kalırsınız.

Saygılarımla

kimyasal

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Okçu karakterini, oynayanlar dışında seven çok az insan bulunmaktadır bu platform çatısı altında. Maatteessüf durum böyle olduğundan mütevellit, kademe kademe okçuyu oynayanları bezdirme politikası kurgulanarak süregelmiştir günümüze kadar. Son olarak da Sharp Eye yeteneği ile, "Assas"lara karşı bir dezavantaj sağlanmıştır. Koşma yeteneği yetmemiş olacak. Dolayısıyla benim sizlere naçizane önerim, eğer gerçekten severek oynamıyorsanız bu sınıfı, ya "Assas" dönünüz ya da karakterinizi farklı bir sınıf ile takas edip yolunuza devam ediniz. Çünkü adım adım yapılan tüm icraatları sıralayıp, mantık aramaya kalkar ve yanıt beklersek, açık bir şekilde söyleyebilirim ki, hiç kimsenin talep edeceğim suallere verebileceği matematiksel düzlemde, diyalektik manada yanıtı olmayacaktır. Canınızı sıktığınızla kalırsınız.

Saygılarımla
Haklısın , başka konularda da değindim. Yönetim okçuya bildiğiniz kanser enjekte etmiş, atağını düşürmek olsun pasif skillerini etkisiz yapmak olsun ve diğer jobları okçuyu yakalayacak şekilde (sıçrama skilleri) yeni skillerle donatmak olsun bitirmek istiyorlar. KO denilen oyunda da Kurian karakterini yapımcılar nerfleye nerfleye oyunculara bıraktırmışlardı, aynı mevzu burada da dönüyor maalesef.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt