Kendimce bir kaç bir şey...

turku6az

Üye
Oyunu oynadığım sürece gözüme batan ve canımı sıkan bir kaç şey var, onları yazmak istiyorum.

1. Tariflerdeki exp oranı: Zindanda 260k exp alıyorum, %3 exp arttırdığını yazan "roasted corn" yedikten sonra exp 263k oluyor. Bütün yaratıklarda artan exp oranı yazanla alakasız.
2. AH'deki bekleme süresi: AH'ye eşya ekliyorum, iki saat sonra ks yiyorum ve eşyayı geri alıp tekrar satışa koymak için ya ceza ödüyorum ya da 2 gün bekliyorum. Bir yerde mantıklı bir şey ama 2 gün bekleme süresi çok uzun ve 2 gün boyunca elimdeki eşyayı satamamak beni sabitliyor.
3. Oyun içi PM: Aynı klanda olan arkadaşıma PM attığımda "x çevrimdışı" diye hata alıyorum ama oyunda olduğunu biliyorum. Aynı kanalda olsak da bu şekilde. Ekranda görmeden PM atamıyorum.
4. Zindan ve CF'lerdeki AFK oyuncular: AFK kalan oyunculara, belli bir hasar ya da iyileştirme puanını geçemeyen oyunculara, KDA'sı absürt derecede düşük olan oyunculara giriş cezası verilse daha adil olur diye düşünüyorum.
5. Sanal bilgisayarların artması: Bunda açıklama yapmama gerek yok sanırım, umarım çözülür.

Oyunun "erken erişimde" olmasını anlıyorum, hataların olması da normal ama bu kadar canlı bir oyunda bu kadar basit hataların göz önünde olması biraz can sıkıyor. Sizin de varsa bu konu altına yazabilirseniz

chrys591

Üye
1- eğer premiumun varsa exp oranın %200 diyelim ve corn basınca %203 olur. %200 ile gelen 260 k ise %203 ile gelen (260/300)*303 olarak hesaplanmalı.direkt (260/100)*3+260 yapmamalısın.ANCAK royal premium halen bozuk ve 60 lvla kadar bu premium var iken istediğiniz kostumu giyin istediğinz scrollu yemeği basın expiniz artmayacak çünkü exp sınırı %300 değil ama inandıramadık neyse.
2-Royal premiuma 2 gün AH süresi vermesinin neresi elite premiumdan iyi anlayamıyorum ben de.Daha kısa olmalıydı ki fiyatlarla oynama şansımız olsun.
kalan maddelerin hepsine de katılıyorum

meraklimahmut

Üye
1- eğer premiumun varsa exp oranın %200 diyelim ve corn basınca %203 olur. %200 ile gelen 260 k ise %203 ile gelen (260/300)*303 olarak hesaplanmalı.direkt (260/100)*3+260 yapmamalısın.ANCAK royal premium halen bozuk ve 60 lvla kadar bu premium var iken istediğiniz kostumu giyin istediğinz scrollu yemeği basın expiniz artmayacak çünkü exp sınırı %300 değil ama inandıramadık neyse.
2-Royal premiuma 2 gün AH süresi vermesinin neresi elite premiumdan iyi anlayamıyorum ben de.Daha kısa olmalıydı ki fiyatlarla oynama şansımız olsun.
kalan maddelerin hepsine de katılıyorum
Normalinde AH süresi uzun olması bizim açımızdan mantıklı olmalıydı. Oyun ismi vermenin bir sakıncası yoksa eğer -ki oyun ölü sayılır- Runes of Magic oyununda presiz verilen bir AH muhabbeti var. 12 saat, 1 gün, 2 gün veya 3 gün şeklinde istediğin süre bazlı koyabiliyorsun ve koyarken senden süreye bağlı bir kesinti yapıyor. Bunu bilerek listeliyorsun. Diyelim canın daha ucuza koymak istedi anında geri çekip yeniden listeleyebiliyorsun. Bu tamamiyle senin insiyatifine kalmış. Şunu belirtmeliyim ki komisyonlar öyle fahiş miktarda değil. Zaten bir ürünü koyduğun zaman geçmişinde kaç coine satıldığını görebiliyorsun ve aynı zamanda oyun sana eşyanın tahmini satış değerini de önden belirtiyor. O fiyatın dışına çıkmak da senin elinde.

Biraz esneklikten zarar gelmeyecektir...

levbom

Üye
zindanda yada CF de afk olan kişileri reportlarsanız 3 gün atak ban alabiliyorlar. bu biraz caydırı o yüzde afk olan karakterleri reportlayın.

RickSancheZz

Üye
bende denedim zindandayken exp yemekleri herhangi bir arttırım yapmıyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt