kendiyle celisen yonetim

MaRaKeSH

Üye
Kağıt üstünde baktığımız zaman aslında herkes haklı. Ama bu konuda yönetimin yanlış tutum sergilediğini düşünüyorum. Aynı yanlışa dünkü güncellemeyle devam edildi. İnsanlar eşitlik istiyor ve bu eşitlik erken erişimdeyse neden geri dönülemez yollara düşüyor. Ben hala daha toplayıcılıkla crafterciliğin birbirine paralel devvam etmemesi gerektiğini düşünüyorum. iki işide ayrı ayrı yapmak isteyenlerde var. Mesela ben toplayıp satmak istiyorum problem yok. Craft yapmak istiyorum kasacaksın tamam kasalım 24 lvl craft yapayım alayım çekeyim pazardan 24 lvl toplamacılık yapılabilinecek durumda mı sizce. Acilen yapılması gereken toplama silahları serbest bırakılacak önceki olduğu gibi unigi takıp toplayabilmeliyiz. geri kalan düzen olduğu gibi durabilir. 1 gün boyunca toplayıcılık yapıyoruz 1 lvl alamıyoruz bunun nesini anlamıyor yönetim anlamıyorum

Tanerrr

Üye
Kağıt üstünde baktığımız zaman aslında herkes haklı. Ama bu konuda yönetimin yanlış tutum sergilediğini düşünüyorum. Aynı yanlışa dünkü güncellemeyle devam edildi. İnsanlar eşitlik istiyor ve bu eşitlik erken erişimdeyse neden geri dönülemez yollara düşüyor. Ben hala daha toplayıcılıkla crafterciliğin birbirine paralel devvam etmemesi gerektiğini düşünüyorum. iki işide ayrı ayrı yapmak isteyenlerde var. Mesela ben toplayıp satmak istiyorum problem yok. Craft yapmak istiyorum kasacaksın tamam kasalım 24 lvl craft yapayım alayım çekeyim pazardan 24 lvl toplamacılık yapılabilinecek durumda mı sizce. Acilen yapılması gereken toplama silahları serbest bırakılacak önceki olduğu gibi unigi takıp toplayabilmeliyiz. geri kalan düzen olduğu gibi durabilir. 1 gün boyunca toplayıcılık yapıyoruz 1 lvl alamıyoruz bunun nesini anlamıyor yönetim anlamıyorum
daha dorıonda tas bıle ckmıyor knka ya :D

MaRaKeSH

Üye
48 dkda bir ckıyor. yaklasık 3dk yı ubluyor kırmak sacma sapan seyler :D

o gene bir yere kadar kabul edilebilir. Matematik diye bişey var günde ortalama 480 dk oynasan 4 slot çıksa her slottanda 10 tane alsak 4 saatx(4x10)=160 taş eder.
50 exp alsak 160x50=8000 exp yapar oda 1 lvl ya yapar yapamaz 0 dan başlayan için. Bu iş sağlıklı bir iş değil.

Archantos

Üye
Tamamen yazıya katılmaktayım erken erişim adı altında herşeyi değiştirebiliyorlar ise bunuda sıfırlamaları gerekiyordu. Artık haksızlık inanılmaz seviyelere çıktı. Craft açılmadan önce sıfırlanmalı diyenlere karşı çıkıyordum , içlerin de elle kasanlar olduğunu da söylüyordum bende belli kesimlerde yaptım ama toplayıcılığım bile daha 14 seviye bazıları 7-8 hatta. Ama artık öyle bir hal aldı ki birileri ön plana çıkartıyorlar gibi hissediyorum önceden yapanlar yürüyüp gidiyor 40 seviye repair yemeği var. Madem erken erişim sıfırlayın craftı gördüğünüz bugları düzeltin , dorion craft metaryellerini eski haline getirin ve 0 dan herkes 10k eşyalar ile başlasın kasmaya. Hatta sen craft yapmadın exp kastın , item kastın diyen var ise oyuna yatırdığım parayı cash olarak hesabıma geri yükleyip bütün serveri bile sıfırlayabilirler ona da okeyim.

Jigglypuff

Üye
Ama artık öyle bir hal aldı ki birileri ön plana çıkartıyorlar gibi hissediyorum önceden yapanlar yürüyüp gidiyor 40 seviye repair yemeği var.
Yayında bence sıfırlanması lazım dedi sonra discord üzerinden zamanında yapsaydınıza döndü ? Ayrıca şu test serverı ya herkese açılmalı ya da kapatılmalı test ekibinde olanlar kesinlikle güncelleme gelmeden önce bilgi sızdırıyor birileri kendine fayda sağlıyor item takı nerf buff , yumurta depolama olaylarında şüphe kalmayacak şekilde bu görülmüştür bu olayların faturası yapanlara değil yönetime kesilir güven biterse oyuncu falan kalmaz , yönetimin bu konulara acil çözüm bulması şart.

Archantos

Üye
Yayında bence sıfırlanması lazım dedi sonra discord üzerinden zamanında yapsaydınıza döndü ? Ayrıca şu test serverı ya herkese açılmalı ya da kapatılmalı test ekibinde olanlar kesinlikle güncelleme gelmeden önce bilgi sızdırıyor birileri kendine fayda sağlıyor item takı nerf buff , yumurta depolama olaylarında şüphe kalmayacak şekilde bu görülmüştür bu olayların faturası yapanlara değil yönetime kesilir güven biterse oyuncu falan kalmaz , yönetimin bu konulara acil çözüm bulması şart.
Malesef bu craft sonrası bırakan sayısı çoğaldı , belki 75 gelince bir tık çoğalma olur sonrasında düşüş tekrar başlar. Bazı bilgileri forum ve discord üzerinden paylaşıyorlar ama herkes bu bilgiye ulaşamıyor belki arada dediğiniz gibi bildirenlerde olabilir. Exp olsun drop konusu olsun insanlar olsun dedi sıkıntı yok dedi ama craft konusu gerçekten patlama konusu oldu artık insanlarda oluşan güveni tamamen yıktı. Dönülmez bir yola girdiler çözümü basit olmasına rağmen bir o kadarda zor malesef

MaRaKeSH

Üye
Tamamen yazıya katılmaktayım erken erişim adı altında herşeyi değiştirebiliyorlar ise bunuda sıfırlamaları gerekiyordu. Artık haksızlık inanılmaz seviyelere çıktı. Craft açılmadan önce sıfırlanmalı diyenlere karşı çıkıyordum , içlerin de elle kasanlar olduğunu da söylüyordum bende belli kesimlerde yaptım ama toplayıcılığım bile daha 14 seviye bazıları 7-8 hatta. Ama artık öyle bir hal aldı ki birileri ön plana çıkartıyorlar gibi hissediyorum önceden yapanlar yürüyüp gidiyor 40 seviye repair yemeği var. Madem erken erişim sıfırlayın craftı gördüğünüz bugları düzeltin , dorion craft metaryellerini eski haline getirin ve 0 dan herkes 10k eşyalar ile başlasın kasmaya. Hatta sen craft yapmadın exp kastın , item kastın diyen var ise oyuna yatırdığım parayı cash olarak hesabıma geri yükleyip bütün serveri bile sıfırlayabilirler ona da okeyim.

Geçmiş geçmişte kaldı önceki haliyle toplayan topladı o bizi bağlamıyor. Bizi bundan sonrası bağlıyor madem şartlar eşit gidicekti eşit yada eşite yakın gitmeliydi. adam unig baltayla topladı topladı durdu 1 ünde 12 lvl oldu kendi klanımdakiler. Ben şimdi yapmak istesem 1 ayda 10 olamam hiç bir şey yapmadan 12 saat toplama yapsam 20 günde belki olurum oda belki hele bazı mesleklerde bu imkansıza yakın. şimdi deniyorki herşeyi yapmayn tamam yapmayalım saatlerce dorionda dönüp durmanın mantığı ne o zaman 1 tane demir 1 tane havuç bulucam diye. yanlışlıklar serisi resmen.
Malesef bu craft sonrası bırakan sayısı çoğaldı , belki 75 gelince bir tık çoğalma olur sonrasında düşüş tekrar başlar. Bazı bilgileri forum ve discord üzerinden paylaşıyorlar ama herkes bu bilgiye ulaşamıyor belki arada dediğiniz gibi bildirenlerde olabilir. Exp olsun drop konusu olsun insanlar olsun dedi sıkıntı yok dedi ama craft konusu gerçekten patlama konusu oldu artık insanlarda oluşan güveni tamamen yıktı. Dönülmez bir yola girdiler çözümü basit olmasına rağmen bir o kadarda zor malesef

açıkçası dönen muhabbetleri sölliyim 75 cabi gelsin çarı ekse yatırayım 75 olsun satayım şu anda çoğu discordda dönen muhabbet bu şekilde. Biz düzelsin herşey güzel olsun deyip her şekilde oyunun arkasında duran adamlarız. Eleştiri olmazsa anlamı kalmaz tekrar gözden geçirilicektir inşallah

Maximiliantr

Üye
Oyun zaten craft konusunda başarısız kaldı, şimdi bana biri şunu söylesin, Hangi MMORPG oyununda Craft objeleri haritada rasgele yerlere çıkıyor?. Craft objeleri ve craft bölgeleri belirlenir ve her zaman aynı yerde çıkar. Ya hadi onu geçti Mobların içinde obje çıkıyor ve onu düzelteceklerine adamlar mobların içinden obje toplaya bililen asasın artık toplayamayacak diye yama notuna yazıyorlar. :D . Ben şuna benzetiyorum, bir caddede yaya geçidi olduğunu düşünelim, ilgili yönetime şikayet ediyorsun o yaya geçidinden araçlar yayalara geçiş hakkı tanımıyor diye, yönetim de geliyor o yaya geçidini o bulunan caddeden kaldırıyor :D .

Maximiliantr

Üye
ağzına sağlık.

KhoneMai

Üye
Şuanda bitti zaten çoğu kullanıcı için ben 75 olayım charimi satayım oyun otursun yeni sunucu açılırsa herşeye yeniden adaletli şekilde başlayayım derdindeyim pazartesi soru cevap yapılacak bakalım belki birşeyler degisir

Archantos

Üye
İtemleri yapan yaptı , parayı vuran vurdu gerçekten artık can sıkıcı hal almaya başladı. Pus eşyasını da hemen kaldırdılar acaba onda ne buldular da bi anda kaldırıldı

KhoneMai

Üye
Evet, konuyla ve oyunla alakası olmayan hiç bir yorumun forumumuzda yeri yok maalesef. Bu nedenle silindi.
Bu crafla ilgili pazartesi soru cevapta ilgili var mı varsada bir anket açılıp degerlendirilse forum yada discort üzerinden adalet yerini bulsa

MaRaKeSH

Üye
Şuanda bitti zaten çoğu kullanıcı için ben 75 olayım charimi satayım oyun otursun yeni sunucu açılırsa herşeye yeniden adaletli şekilde başlayayım derdindeyim pazartesi soru cevap yapılacak bakalım belki birşeyler degisir

Haklarını da yememek lazım gerçekten birşeyleri değiştiriyorlarda adalet li olayım derken hak yeniliyor. toplamacılık yapıyorum 0 dan dorionda başladığından beri günde kaç kişi pm atıyor abi forumda şunu yazsana bunu yazsana diye. yani kısacası burda yazmayıpta okuyanda çok insan var. Herkes şikayetçi burda konuşulan konulardan.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt