Kesi̇nti̇si̇z Ve Sorunsuz Bi̇r Şeki̇lde Ri̇se Onli̇ne Oynatacak Bi̇lgi̇sayar Öneri̇si̇

volkanozkan

Yeni Üye
Merhaba, eski bir MMORPG oyuncusuyum uzun süredir vakit sıkıntısı ve bilgisayarım olmadığı için Rise Online oynayamadım geçen aylar itibariyle uygun bir bilgisayar edindim ve oynamaya başladım. 10k fiyata aldığım bilgisayar ile Medium ayarlarda 50-60 fps Low ayarlarda 70-80+ fps alarak akıcı ve kesintisiz bir şekilde oyunu oynuyorum. Başladığım ilk günden beri işlemci ve ekran kartı sıcaklığım 55i geçmedi. Şimdi bilgisayara gelecek olursak.
Ryzen 5 5600G apu sistem. Ekran kartı yok. Ekran kartı işlemcinin içerisinde olduğu için her hangi bir optimizasyon sorunu yaşamadan zımba gibi oyunu oynatıyor. CS2 PubG gibi oyunlarda FPS düşüşü yaşanıyor ama onun çözümü 3-5k lık bir ekran kartı.
Bu oyun için mükemmel sistem benim için Apu sistemdir tam bir fiyat performans. Ram belleğinizin çift kanallı olmasına dikkat edin benimki 16*16 toplam 32GB. Ekran kartı olmadığı için ekstra bir ram yok o yüzden normal ramdan çekiyor bu çok önemli mutlaka çift kanal olmalı.
Oyunda sürekli bir optimizasyon sorunundan bahsediliyor arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor hayvan gibi bilgisayarıyla işlemci ısı derecesi %90-%95 olurken ekran kartı kullanım oranı %35 ısısı %50 lerde geziyor. 10k lık bilgisayarımla arkadaşlarımın gözünün içine baka baka 90-100 fps le zımba gibi oyun keyfi yaşıyorum.
DURUMU OLMAYAN AMA OYUNDAN KEYİF ALARAK OYNAMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM İÇİN ÖNERİDİR.
MARKA VERMİYORUM ÖNEMLİ OLAN APU SİSTEM OLMASI SADECE BEN AMD ALDIM.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt