Sadece_GerçekLeR
Üye

Ben yönetime nisandan beri dile getirdim eylül gelmeden çok ciddi kayıplar olucak soulband a iyileştirme yapılmalı ve takılara ugprade gelmeli gelmedi... daha sonra auction house yi aktif ettiler vergi yok acilen vergi getirilmeli en az %5 olmalı tabi vergi getirdiler ama çok uzun süre bekledi ve de piyasa dibi vurduktan sonra bu uygulama gerçekleşti...dorion1 i gözlemleyebiliyoruz pazarda oyuncusu sayısı çok az daha aylar önce dorion2 ve dorion3 sunucuları dolu iken şimdi dorion1 i böyle görmek gercekten üzücü hep yönetime aylar öncesinden olacakları yazdım not alıyoruz dediler iş işten geçtikten sonra müdahale ediyorlar... ne diyim umarım officale geçtiklerinde aynı hatalara devam etmezler yönetim....Yönetim oyuncuların istediklerini yapsaydı neler mi olurdu: Örnek Row Asistin sadece exp slotlarında aktif yapsalardı row ile afk farmı olmasaydı hem farm hem exp kasmak isteyenler elle kassaydı, soulbanda materyal gelseydi, itemlere +9 upgrade gelseydi, takılara upgrade gelseydi, upgrade biraz daha kolaylaştırıp oyuncuları upgrade e teşvik edip +8 +9 zorlaştırılsaydı neler mi olurdu pazardaki +1 mino golden snake ler bile 30-40M nin altında olmazdı. Dorion1-2-3 gibi sunuclarda dopdolu olurdu tüm farm slotları da dopdolu olurdu, Dead valley farm slotları dopdolu olurdu farm slotlarında PK dönerdi oyunun ilk günlerini hatırlayın oyuncular soutslayer de coin farmı yapanlar bile vardı peki ya şimdi ? (Ben hiç farm yapmadım benim için önemli olan Oyundaki item farklılığındaki Rekabet,PK ortamı ve Piyasa)
Son düzenleme: