AyLaykPink
Üye

Merhaba kill coin etkinliği neden sadece %90 oranla rogue jobunun katılabildiği bir etkinlik olarak çıkarıldı bunun hakkında fikir ve düşüncelerinizi merak ediyorum ??
Zararı var demedim ki ben katılamıyorum mesela ve bir sürü insanda katılamıyor o anlamda yazmıştım ..AyLaykPink Etkinlikten En fazla Yararlanan Mageler, Ayrıca diğer Jobların hepsi yararlana biliyorken, neden böyle bir konu açtığın manidar.
AthenSlayeR Dediğin gibi bir dengeyi henüz İnferno Ektinliğinde sağlayamamışken DV'de bir etkinlikte bunu istemeleri taktirinde, Mafia diye adlandırılan bir grup insan topluğu harici kimse katılım sağlayamazdı.
Kısaca bu etkinliklerin ne size nede başkalarına zararı var.
Aarvardta katılanların %90 i roguelar.AyLaykPink Etkinlikten En fazla Yararlanan Mageler, Ayrıca diğer Jobların hepsi yararlana biliyorken, neden böyle bir konu açtığın manidar.
AthenSlayeR Dediğin gibi bir dengeyi henüz İnferno Ektinliğinde sağlayamamışken DV'de bir etkinlikte bunu istemeleri taktirinde, Mafia diye adlandırılan bir grup insan topluğu harici kimse katılım sağlayamazdı.
Kısaca bu etkinliklerin ne size nede başkalarına zararı var.
arkadaşım açtığın her konu ve yazdığın her mesaj algı için yazılmış ve yalan dolu bilgilerle dolu. bu şekilde bir yere varamazsın. aavard ı bilemem ama mantiste 1 saatlik thunder pksında bile mage ve meleelerin kastığı bpyi asas okçu bir günde kasamıyor. galia zaten mage ve melee lerin krallığı.Aarvad serveri ve Mantis serveri az oyuncu sayısına sahip. Haliyle buralarda mageler alan attığında o alan içine çok fazla adam düşmeyeceği için çok bp kasamıyorlar. Oyuncu sayısıda az olduğu için kısaca server sadece asas ve okçu kaynıyor. Çünkü solo olarka en güçlü karakter.. Umarım verdiğim bilgiler yeterince açıklayıcı olmuştur. İlerde bir gün yeni server gelirse Galiada da böyle olacak. Şimdiden oyun yönetiminin bu konuya el atmasını rica ediyorum.
Galia serveri için böyle söylemedim zatenYanlış düşüncedesin, galia serverında bütün joblar katılıyor ve gayet keyifli.
Sen ya asas/okçusun yada onlardan yararlanan priestsin. Başka türlüsü olamaz..arkadaşım açtığın her konu ve yazdığın her mesaj algı için yazılmış ve yalan dolu bilgilerle dolu. bu şekilde bir yere varamazsın. aavard ı bilemem ama mantiste 1 saatlik thunder pksında bile mage ve meleelerin kastığı bpyi asas okçu bir günde kasamıyor. galia zaten mage ve melee lerin krallığı.