Kill Görevleri Ve Kaleb

Slarent

Üye
Bir kaç önerim yada eleştirim olacak.
Bence bir oyun kendini oyun gibi hissettirmeli, oyuncusunu memur, çalışan gibi değil.
Çok daha büyük yatırımlara sahip , çok daha fazla günlük contente sahip "Ama hergün aynı şeyleri yapmaya dayatan rpgler hep oyuncu kaybetti 1gun 10gun 100gün 1yıl "
Şu çok bilinen bi gerçek
Bunun bilincinde olan bir yönetim olduğunu düşünüyorum.
Siz bu günlük faaliyetleri arttırıyorsunuz eyvallah, bide onlara girebilmek veya yapabilmek için bir sürü engel koyuyorsunuz. Bunada eyvallah ama artık 200gün aynı şeyi tekrar eden bir oyuncu imkansız bu oyunda barınmaz.
Diyelim ki ben craft oyuncusuyum üzerimde craft pre var, Aç bana bi craft görevi, 50 kill aldığım süre kadar uzun olsun gerekirse ama o kutuyu bende alabileyim. yada farm oyuncusuyum farm prem var diyelim farm odaklı bir görevi aç, o görevi sadece o premiuma aitler görsün. dvdeki kutuları alabilmemin tek yolu, bulamayacağım veya alınmayacağım partileri arayarak 2 saat kaybetmek olmamalı. Battle premiumu olan adam kill görevi alsın takılsın abi.
VEYA getirdiniz işte gearscore muhabbeti, kaldırın kalebin görevini gearscoresi 3k üstü olan adam girsin gerekirse.
Söylemek istediğim şeyi toparlayacak olursam, Multicilere engel koyucaz diye emegiyle oynayan adamı oyundan uzaklaştırmayın, kendini memur gibi hissettirdiğiniz emektar oyuncu sıkılır.
Evet yönetim çok güzel işler yapıyor, gelen güncelleme değişimler ve gelişimler ilk açıldıgından bu yana muaazzam bir level atladı, tebrik ederim.
Sadece günlük contentleri "eğer bu oyunu oynayacaksan bunlara zorunlusun gibi dayatmalar yapmak yerine, daha keyifli veya istekli yapılabilir hale getirmek." olmalı

Son düzenleme:

JuanJuans

Üye
Her gün farklı görev şeklinde olup değişken ve random şekilde 100 kill + 50 bael vs gibi yapılabilir. Ödülde random verilerek hem heyecan oluşturur hem stabiliteyi bozar hem de farm slotlarında görev yaparken görevde üstüme radiant geldi vs gibi heyecan yaratır. Hem de gün içinde görevler sebebiyle slotlardaki tekelleşme son bulur.

En azından gün içinde bazı slotlardan afk row farmı yapan kişiler belli saatler pkya çıkmak zorunda kalır.

"Bence bir oyun kendini oyun gibi hissettirmeli, oyuncusunu memur, çalışan gibi değil." Buna kesinlikle katılıyorum. Daha da kill artırıp görev zorlaştırmak yerine farklılıklar ve alternatif seçeneklerle sunulması eğlenceli hale getirilmesi lazım.

JohnPlane

Üye
%100 Katılıyorum Dungeon için kill quest çok saçma Artık GearScore var ona göre girebilen girmeli

Kill Quest görevleri içinde her gün ödüller değişmeli ve random olmalı kesinlikle oyunun heyecanını arttıracaktır.

GordinKamow

Yeni Üye
Aynı konuyu açacaktım, başka açan var mı diye aradım ve sonunda buldum. Craft karakterlerin oyunun bi parçasını olduğunu ne zaman anlayacaksınız çok merak ediyorum. Kaleb görevini kill görevine koymak nasıl mantık onuda çözemedim. Okadar çok çözüm var ki; craft karakterler için 100 ağaç 100 mine 100 deri elde etme görevleri eklenip bu görevi yapmış sayılabilir. Gr score güncellemesi sonrası chara item koydum 2900 gear scor a sahibim ve güncelleme geldiğinden beri 3 kez inferno girebildim. Umarım craft pre satışlarındaki sayıyı gözardı etmezsiniz:)

F4D_Z3R0

Yeni Üye
katılıyorum aarvad sunucusunda zaten diğer zindanlara giren yok en azından günlük kaleb girebilmek güzel olurdu.

EFSANEVİSURİYELİ

Üye
katılıyorum aarvad sunucusunda zaten diğer zindanlara giren yok en azından günlük kaleb girebilmek güzel olurdu.
mantis ve aarvad da bütün zindanlar solo olmalı , galia ya karışmam onlar bilir . ama mantis ve aarvad da zindanlar kesinlikle solo olmalı. aarvad ve mantis i birleştirselerde bi halt olmaz

Oppai

Üye
En iyisi bu zamanlar ara vermek oyuna. Kafa dinleyin.

cebe

Üye
char alıp bende galia da başlıcam böyle giderse , +9 item setimi iyi bi fiyata satabilirsem hemen geççem
Çok basit, Galia sunucusuna 1+1 sürekli getirmeyeceklerdi. Mantisteki adam oraya kaçmayacaktı. Sunucu dengelemek için Galia'ya hesap açmayı kapatacaklardı. Hadi yapmadılar şu an bile hala altarnatif çözüm var. Okçu ve mage kill görevini Mantis için ve Aarvard için 100e düşürebilirler. Abartsızı söylüyorum 3 günde bile bitmiyor görevler. UE5 geldiğinden beri sadece 1 günde bitirebildim 150 killi o da çok ucu ucunaydı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt