Kısır döngüye girdi, hiç bir açıklama tatmin etmiyor

ProbLem

Üye
Merhabalar,

Tüm oyuncular düşe kalka oynamaya çalışıyor ama artık oyun sıkıcı bir hale girdi bildiğin kısır döngü halinde herşey dönüyor. Yapılan doğru düzgün bir açıklama yok, olanlarda ucu açık tatmin etmeyen tabiri caizse açıklama yapanın bile inanmadığı bir hava var.

Oyun ne alemde? Nereye doğru gidiyoruz, bu çözüm bulunamayan sunucu hatası nedir? 2005 lerde bile bu kadar sunucu sorunları yoktu, oyunun ilk 2 günü aşırı yoğunluk vardı ama şuanda öyle bir yoğunlukta yok. Yeni güncelleme ne zaman gelecek?
İnsanlar artık bu oyunun birden bire fişinin çekileceğine inanmaya başladı, kendinden emin olan bir yönetici ne yapılmaya amaçlandığı, yolun neresinde olunduğunu açıklayabilir mi?
Unreal engine 4 motorunun kalabalık oyuncular için sıkıntılı bir motor olduğunu bilmeyen yoktur, üretici bile imkansız denildiği bu sorunu hangi yöntemle çözmeyi hedefliyorsunuz bizlere bunları anlatırsanız ona göre devam etmek yada etmemek kararına varacağız.

RajBhera

Üye
Konu ile ilgili bir açıklama yapılsa en azından akıldaki soru işaretleri gitmiş olur dediğin gibi discorddan sunucu güncelleme notları paylaşılsa ve halen çalışması devam etmekte olan sorunlar şunlar diye söylense insanlar rahatlayabilir.

mmemati17

Üye
Yöneticlerden birinin de daha oyun açılır açılmaz veda etmesi hiç hoş bir durum değil. Bilmiyorum desteğimiz büyük ama yönetim ucu açık bırakıyor birçok şeyi. Akşam 3-4 saat vaktim oluyor ancak 2 saat oda yarım yamalak oynatıyor.

MadFury

Üye
Güncelleme ve bakım notları paylaşılsa güzel olabilir. Biraz daha şeffaflık lazım bence.

hamit

Üye
Beta surecinde bir hafta kadar oynamistim oyunu. Bu sure oyunu anlamak ve pek
cok seye ulasmak icin mumkundu.
O zamanda bu yana oyunda degisen pek birsey olmamis acikcasi. Beta zamaninda da dungeonlarin ve etkinliklerin gelecegi soyleniyordu ve bakiyorum ki hala ayni seyler soyleniyor, yapilan bir calisma yok ama.
Sadece bir aksam girip ne ne degildir diyerek baktim 10 lvla kadar kastim ve ciktim. Sahsi gorusum bu oyunun suanki haliyle uzun soluklu olmasi soz konusu bile olamaz. Insanlar bir sekilde lvl kasarak oyalaniyorlar fakat devaminda kocaman bir hicle karsilasacaklarindan eminim cunku biz bu surecin aynisini betada yasadik..

ProbLem

Üye
Söylenecek bir çok şey var ama yanlış anlaşılacağım çekincesi ile tam yazmak istemiyorum.
Efendim yeni açılan, bu kadar bekletilen bir oyunda yapılması gerekilen ilk işlem sunucu hataları değil, etkinliktir kutlamalardır. Biz ilk aşmamız gereken sorunu oyun açılışında aşmaya çalışıyoruz 3-5 ay sonra gelecek olan etkinlik benim gönlümü hoş etmez o zamana kadar bir çok kişi bu oyunu unutur bile.

Baykahraman

Üye
Umarım bu şeffaflığı biran önce sağlarlar ve sunucu tabanlı sorunu olabildiğince hızlı çözüme kavuştururlar. Potansiyeli gayet yeterli bir seviyede olan , diğer oyunlar rekabete gerçekten açık olan çok değerli bir yapımın yazık olmasını kesinlikle istemem.

drajan

Üye
unreal engine 4 ile alakalı bu bilgiyi nereden edindin acaba? aktif olarak oynadığım Mir4 unreal engine 4 motorunu kullanıyor şimdiye kadar sıfır sıkıntı yaşadım. gayette kalabalık oyun.

Thracian

Üye
Sevgili arkadaşlar , tüm ekip mevcut sorunların kalıcı çözümleri için çalışıyor. Arka planda yapılması gereken tüm iyileştirmeler sizlerden gelen geri bildirimler vs. ile gerçekleştiriliyor. Biraz sabırlı olmakta fayda var :)

karanak1

Üye
Ben oyunda trade kullanmadım KARAKTER SOYMA gerekçesiyle ban yedim heralde yeni hesap aç yeni premium al bize para ver kafasıyla çalışıyorlar cidden iğrenç bir durumda bıraktılar beni öğrenci halimle şu oyuna 200 tl para ayırdım ve cash çektim gerçekten içine ettiler ticklarıma bile yanıtlandı gösterip cevap vermiyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt