Klan Arıyorum Klan/Ekip Arıyorum | Lunaskar Priest

Lasrok

Üye
Merhabalar,

Protean Battle Priest oyuncusuyum. (Battle priest oynamaya devam etmek istemiyorum solo oynadığım için şuanlık bu şekilde devam ediyorum. Ekibe dahil olursam int priest ile devam etmek istiyorum.) 26 Yaşındayım, köklü bir mmorpg geçmişim ve tecrübem var. Piyasadaki çoğu mmorpg oyununu aktif olarak oynadım. Şuanda da uzun soluklu olarak Rise Online'dayım. Çalıştığım için akşamları 4-5 saatlik bir online sürem var. Bunun dışında gündüzleri de oyun altta açık oluyor genelde ancak sadece pazar/ufak tefek lifeskill ile uğraşıyorum. Yani gündüz olan vaktimin çoğu afk geçiyor diyebilirim. Pus konusunda herhangi bir sıkıntım yok. Başka söylemem gereken bir şey yok sanıyorum.

Edit1: Şuanlık 38 levelim kasmaya devam ediyorum solo olduğumdan biraz yavaş ilerliyor.
Edit2: Şuan oyunda meslekler tamamıyla aktif değil ancak aktif olunca muhtemelen crafter olacağım. Uğraşmayı ve yapmayı severim.

Uzun soluklu bir ekip arıyorum öyle 1-2 ay oynadıktan sonra dağılmasını veya aktiflik süremden dolayı kicklenmek vs. gibi şeyler olsun istemiyorum, bu şekilde devam edebileceğim bir ekip arıyorum kendime.

Teşekkürler. İyi Oyunlar, İyi Forumlar.

Son düzenleme:

Lasrok

Üye
Güncel ancak ırk değiştirdim Lunaskar'ım artık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt