Öneri Klass Dengelemeleri ve Priest Mage Eliteler İçin Öneri.

AhmetKayemZorZahmeTC

Üye
Katılım
8 Tem 2022
Mesajlar
17
Puanları
3
Merhabalar X oyunda dahil olmak üzere yaklaşık 16 senedir bu oyunla ilgiliyim özellikle RO özelinde bazı gözlemlerim ve dengeleme önerilerim olacak.

1) Mage ve Priest elite itemler kesinlikle oyun içi pazara kazandırılmalı. Bunun için ise ibr kaç önerim var.
Priest elite itemlerin INT oranları 100e cekılıp HP oranı 150-160 isteyebilir. Böylelikle ortalıkta chitin setli battle priest görmemiş oluruz. Bu stat pointlerin hesabını detaylı olarak sizler yaparsınız tabi ki.

2) Mageler INT olmaya yönlendirilerek piyasaya hareketlenme getirilebilir. Branch staffla novası 900 vuran mage yerine full ıtemlı bır mage novayla 900 vurmalı. Branch staff takan adamın novası max 600 vursun. Bunun yoluda ya mageler INT poınt vererekte MP bonus alabılırler ya da diğer classlarda olduğu gibi mage itemleri MP + HP isteyebilir. INT poınt zaten hıcbır işe yaramayan saçma bi poınt alanı her class için.

3) Warrıorlara sadece oyun ıcerısınde ki MOB lara karsı kullanabilecekleri bir skill eklenebilir veyahut var olan 60 skiline direkt %300 gibi bir oran yerine %250 + 150-200 additional damage eklenebilir.

4)Battle priestların kullandıkları skill süresi kesinlikle yükseltilmeli. Vurduğu hasardan yana bir problem yok Battle priest tabi ki de yüksek hasar çıkartacak ancak bu çok seri.

5) Oyun mağazasında scrollar Priestın Buff ve rogue karakterinin adrenalini ile eşitlenmeli ki Warrior arkadaşlar bu kadar fazla ağlamaktan kurtulabilsinler :)

Bunlar benım kendı goruslerımdır sizlerde konu altına görüşlerinizi yazarsanız sevinirim :)

6) Mutlaka ama mutlaka başlangıçta görevle alınan elitelerin Resistance değerleri 0lanmalı ki 6 elite set gıymek ya da FP 7 set kullanımı mantıklı hale gelsin. Pıyasa ve item değeri artsın.

7) Tüm classların 53 level göreviyle aldığı silahlar silinmeli. Böylelikle pazarda her classın +7 Rare itemi değer kazanmış olur.
Elbette bununla birlikte +7si bile 1 gbye satılan bazı elite silahlarda değer kazanmış olur. Şu an ki başlangıç itemleri emekle çıkartılan çoğu itemden daha güçlü bunun haksızlık oldugunu ve coğu itemin farmını bitirdiğini düşünüyorum
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt