muratcansimsek
Üye

Ben ko'yu oyunu sırf kombo sistemini beceremediğimden oynayamamıştım, animasyon iptali nedir?! oyundaki atak animasyon iptalini kullanarak diğer skill'i kullanmak dümdüz bug kullanımı, dümdüz makroculara davet demek. Hayatında hiç ko oynamamış birini düşünün, bu adam "Ah sonunda bir MMORPG oyunu buldum." diyerek bu oyunu indirecek ve oynayacak, PvE kısmını bir şekilde aşacak belki ama iş PvP oynamaya geldiğinde şöyle bi duracak ve şunu diyecek "Nasıl ya? Adam silahını havaya kaldırıyor vuracakmış gibi yapıyor ama vurmuyor, ama nasılsa hasar vurabiliyor?!" anlamayacak ve birine özel mesaj yoluyla bunu sorup öğrenecek ve sonunda muhtemelen oyunu silecek. Kombo dediğiniz şeyin tanımı Google Vikipedia'da şöyle tanımlanıyor "Kombo, bilgisayar ve video oyunlarında genellikle art arda gerçekleştirilen bir dizi eylemi belirtir. Kombo, verilen sınırlı zamanda önemli bir fayda veya avantaj sağlar. Kelime anlamı olarak "birden fazla" anlamına gelir ve çarpıcı bir kombinasyon kavramına dayanan dövüş oyunları ile ortaya çıkmıştır." Dünyada binlerce MMORPG oyunu var ve animasyon iptalini buga sokarak kombo yapan 2. oyunu siz yaptınız. Pardon kombo dedim.
Elbette aranızdan "Beğenmiyorsan oynama kardeşim! Seni tutan mı var burada?!" diyenler olabilir, siz onu bana demeden önce ben size cevabını erkenden vereyim ."sizi ilgilendirmez." Malum ülkemizde forum kullanmasını bilmeyen insan sayısı fazla.
Elbette aranızdan "Beğenmiyorsan oynama kardeşim! Seni tutan mı var burada?!" diyenler olabilir, siz onu bana demeden önce ben size cevabını erkenden vereyim ."sizi ilgilendirmez." Malum ülkemizde forum kullanmasını bilmeyen insan sayısı fazla.