Öneri Konu başlıkları ve içerikleri hakkında Öneri-İstek

Toxic

Üye
1) Merhaba herkese iyi forumlar , forumda ki konu başlıkları bazen çok saçma olabiliyor ''Acil! , yardım , içeri koş '' vs gibi bu yasak olmalı konu başlığı konu içeriği ile uyumlu vekonu içeriğini , fikrini okuyucuya yansıtır şekilde olmalı. Bu sayede okuyacak olan kişi için vakit kazandırır ( sadece istediği , merak ettiği konuları okumak varken diğer şeyler ile vakit kaybetmez ) .

2) Bazı konularda insanlar ağlama duvarına çeviriyorlar forumu. Bir sorun bir problem olduğunun tüm oyuncular olarak farkındayız lakin bazıları sınıfın küçük yaramaz ve hiç bir şeyden mutlu olmayan çocuğu gibi davranarak biz halinden memnun efendi efendi bekleyen neler olacağını sabırla izleyen oyuncuların moralini ve mood unu bozmakta.
Lütfen onlara bir fırsat sunun ya bilgilerini tecrübelerini imkanlarını kullanarak bir işin ucundan tutsunlar size yardımcı olsunlar ve en nihayetinde hep birlikte güzel bir oyun oynayarak bunun ekmeğini yiyelim yada lütfen herkesin görebileceği bir yere '' Arkadaşlar her şeyin farkındayız bir tek siz mi farkındasınız lütfen sabırlı olun sırası ile problemleri çözüyorum çözüm buldukça buraya yazıyoruz '' diyin ve onlarda '' yok ben bırakıyom , yok bumuydu oyun , yok rise online cevap ver , burası benim babamın tarlası bunu beğenmedim bu ne biçim oyon yo kordoşom . '' yapmasınlar.
Özetle mevcut sorunların oyuncular ve rise online ekibi olarak farkında olup yaygara yapıp moral bozmaktansa sakince bekleyip neler olacağını görmeyi ve en sonunda da mümkünse güzel bir oyun oynamayı yoksa da efendice kardeşim bu olmamış görüşüz diyip gitmeyi istiyoruz. İşte tam bu sırada da bazı oyuncuların idrakının açılmasını ne yazarlarsa yazsınlar çözümü olmadığı sürece bir şeylerin değişmeyeceğini anlamalarını gerçekten çok istiyoruz.

İyi forumlar herkese.​

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt