İstek Konular ve yorumlarda ki rahatsız edici kısımlar

Toxic

Üye
Bazı konu ve yorumlar alışagelmişin dışında . Oldukça düşünülmeden yazılmış ve art niyetli şekilde diğer kullanıcıların morallerini bozmaya forumu ve oyunu baltalamaya yönelik olduğunu düşünüyorum.

Örn ; Lag olmuş x item x fiyattan değil z fiyattan satılmış. Sonuç ? Oyun şirketi oyun vs çok kötü ! ... Gerçek sonuç kullanıcı gözüyle kontrol etmediği ve kendince çooook değerli bulduğu şeyi kalpazanlık ile yaygaracı bir tavırla geri kazanmaya çalışıyor.

Örn ; Mage klası ileri seviye skill i ile x birim vuruyor Okçu klası daha düşük seviye veya denk seviye bir skill ile ( daha az mana hada az cd oranına sahip ) bir skill ile neden bu X değerinin yarısı kadar vuruyor ? Gerçek 1 priest full okçu bir party kurup kol verip aynı adamı z den taratmaya iQ su yetmediği için oyunu kendi klası için daha da basitleştirmek.

Durum böyleyse ben warrior oynuyorum diğerlerini yakalamak zor oluyor bana sınırsız blink verin bende ağlayayım . İnanmanız için elime muz alabilirim belki daha inandırıcı olur..

Yapılması gereken ; Zaten foruma bildirdiği taktirde değil oyunun destek kısmına bildirdiği taktirde çözebileceği veya uygun cevabı oradan alabileceği halde forumda üslup ve mantık dışı konu ve yorumlarının önüne geçilmesi diğer kullanıcılarının bu durumdan daha fazla rahatsız olunmasının engellenmesidir.

Herkese iyi forumlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt