Konuşma balonum gözükmüyor

GunJack

Üye
Bazı karakterlerin konuşma balonu gözüküyor ama benim konuşma balonum gözükmüyor.

KarinRiverside

Üye
Merhaba!
Oyun içi ayarlar bölümünde bulunan oynanış sekmesine girin. "Do not show chat bubbles" kısmında ki tiki aktif/inaktif duruma getirerek durumu düzeltebilirsiniz.
resim_2023-02-26_114742912.png

Saygılarımla.

GunJack

Üye
Teşekkür ederim fakat bende bu işlem herhangi bir değişiklik oluşturmuyor. Bug olmuş olabilir. bunun çözümü için ne yapabilirim.

KarinRiverside

Üye
Teşekkür ederim fakat bende bu işlem herhangi bir değişiklik oluşturmuyor. Bug olmuş olabilir. bunun çözümü için ne yapabilirim.
Oyun içi destek biletini kullanarak durumu direkt olarak ekibe bildirebilirsin, bunun sonucunda gelecek güncellemelerde kendileri gerekli işlemleri gerçekleştirecektir eğer herhangi bir hata var ise.

Saygılarımla.

N3v3N

Üye
Bende de gözükmüyor:D Başkalarınınki görünüyor.

BySavas

Üye
Ayarlarda son gelen güncelleme öncesindeki güncellemede bozulmuştu o yenimi farkındasın :D
son 2 güncellemedir bozuk.

beceka2002

Üye
dostum benim bildigim bu bir onceki yamada bugluydu. son yamada duzelttiler fakat kendi yazdıgın yazıyı sen balonda hala goremezken baskaları goruyor. baskalarının balonlarını ise gorebiliyorsun fakat o mesajı atan kendisi goremiyor yine.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt