Öneri Kozmetik, Binek, Pet Diğer Karakterlerde Kullanım Durumu

Tekitekurin

Üye
Bir çok kişide aynı serzeniş mevcut, tek konu altında dile getirilse hoş olur.
Pelerin, Binek, Hayvan, Kostüm v.b. karakter bazlı mağazadan alınan kozmetik ürünlerin hesap bağlantılı olup diğer karakterlerde de kullanım talebi sıkca oyunda ve fan platformlarda dile getiriliyor. Binek ve Pet için bende aynı düşüncedeyim açıkcası.

Bu değerlendirilebilecek bir durum mu yönetim açısından bilmiyorum ancak tabiki bu noktada oyununda bir mali kazanç tablosu mevcut. Ancak olursa oyuncu açısından hoş bir durum olur zira çok yeni bir oyun beta süreçlerine hakim olmayan bir çok insan mevcut bu süreçte onlar içinde bir hoşluk olur ileride belki kapatılabilir tekrar.

Siz ne düşünüyorsunus?

KENZOO

Üye
Katılıyorum özellikle yeni başlayan oyuncular sık karakter değiştirebiliyor bu özellik açılmalı

Alaybozan

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Priest başladım. Sarmadı mageye döndüm oldukça zevk alıyorum. Ama premiumdaki binek pet pri de kaldı.

Experiens

Üye
Bende Bu duruma katılıyorum, oyuna bugun başladım ve ilk karakterim için pet aldım. Sarmadı ve başka karakter açtım ama pet diğer karakterde ve buna geçiremiyorum. Sonuçta ödemesini yaptığımız bir peti karakterler arasında geçişle kullanabilmeliyiz diye düşünüyorum. Ciddi sıkıntılarda birisibu.

Tekitekurin

Üye
Bende Bu duruma katılıyorum, oyuna bugun başladım ve ilk karakterim için pet aldım. Sarmadı ve başka karakter açtım ama pet diğer karakterde ve buna geçiremiyorum. Sonuçta ödemesini yaptığımız bir peti karakterler arasında geçişle kullanabilmeliyiz diye düşünüyorum. Ciddi sıkıntılarda birisibu.
Yani ciddi sıkıntı değilde yeni başlanan bir oyun olduğu için belirli bir süre imtiyaz bence tanınabilir

BeyazAfrikali

Üye
Kardeşim sizde oynayacağınız karaktere karar vermeden premium çekmeyin. Hata sizin.
Diyen biri çıkmadı hayret.

xxxOLRICxxx

Üye
Böyle bir şey saçma olur ki? Oyun şu anda 4 char açmana müsade ediyor. Ve ben bazen bir charla diğer zamanlar diğer charla oynamak isteyebilirim. Her char için ayrı pet çekmek zorunda olursak çoğu kişi bunu yapmayacak/yapamayacak ve bu da oyundan aldığı keyfi azaltacak. Oyun yapımcısı elbette ki para kazanmalı ama oyuncu odaklı olmayı da gözardı etmemeli. Hemen premium çektik mesela. Pek çok kişi mağazadan kozmetik ürünler almış. Kozmetik ürünler chara bağlı olabilir sonuçta oyunun oynanışını etkilemiyor. Ama binek ve pet doğrudan oynanışı etkiliyor. Hatta pet ve bineğin fiyatını artırabilirler ama chara değil hesaba bağlı olması gerek.

Tekitekurin

Üye
Böyle bir şey saçma olur ki? Oyun şu anda 4 char açmana müsade ediyor. Ve ben bazen bir charla diğer zamanlar diğer charla oynamak isteyebilirim. Her char için ayrı pet çekmek zorunda olursak çoğu kişi bunu yapmayacak/yapamayacak ve bu da oyundan aldığı keyfi azaltacak. Oyun yapımcısı elbette ki para kazanmalı ama oyuncu odaklı olmayı da gözardı etmemeli. Hemen premium çektik mesela. Pek çok kişi mağazadan kozmetik ürünler almış. Kozmetik ürünler chara bağlı olabilir sonuçta oyunun oynanışını etkilemiyor. Ama binek ve pet doğrudan oynanışı etkiliyor. Hatta pet ve bineğin fiyatını artırabilirler ama chara değil hesaba bağlı olması gerek.
Bende fiyatlarının artırılabileceğini düşünüyorum diğerlerine bağlı olmak kaidesiyle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt