Krallıklarda Arkeoloji Alanları Çıkmıyor PK1 Hariç

DevilRai

Üye
merhaba

09.12.2022 Aralıkta gelen güncelleme ile Krallıklardaki 2 ve 4. kanallarda +20 level kazı alanları çıkmıyor.Ticket attım cevap vermeden kapatılmış.

Ne zaman düzeltilir Pazartesi mi ?

Son düzenleme:

DevilRai

Üye
Cevap verebilecek bir yetkili varmı ? Oyunda sadece arkeolji ile uğraşıyoruz ve haftasonu full online iken ticket ve forumda cevap alamıyorum

Dc de ise bunu eleştirdiğim için 3 gün ban yedim

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Konuyla ilgili destek bileti gönderirseniz ekip inceleme yapacaktır, hiçbir bilet cevap verilmeden kapatılmaz.

Ayrıca discord sunucumuzda eksik gördüğünüz durumları eleştirdiğiniz için ceza almazsınız, üslup konusuna dikkat etmeniz gerekiyor.

DevilRai

Üye
Merhaba,

Konuyla ilgili destek bileti gönderirseniz ekip inceleme yapacaktır, hiçbir bilet cevap verilmeden kapatılmaz.

Ayrıca discord sunucumuzda eksik gördüğünüz durumları eleştirdiğiniz için ceza almazsınız, üslup konusuna dikkat etmeniz gerekiyor.

Polemik yapmak istemiyorum sadece ne zaman düzelir bilgi verirseniz sevinirim haftasonu full arkeoloji yapıyoruz tatilde.İnşallah pazartesi çözülmez

Vision

Senior Moderatör
Polemik yapmak istemiyorum sadece ne zaman düzelir bilgi verirseniz sevinirim haftasonu full arkeoloji yapıyoruz tatilde.İnşallah pazartesi çözülmez
Konuyla ilgili destek bileti gönderirseniz bilgi alacaksınızdır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt