Kristal Etkinlik 4VS4 oldu ?

HeaveN

Üye
Akşam ve Gece Kristal Etkinlik girdim 4vs4 geliyor hep.!

Bizim takım 4 priest var Lunaskar

Karşı takım 4 Asas Protean geliyor

Başka adam yok adam yakalamak imkansız hızlı koşusu var :) Asaslar kaçıyor biz kovalıyoz adam bide uzak kristal kırıyo.

Düzeltilcekmi bu sistem eşit gelmiyor. En azından bizim takım Asas okçu olması şart.

bRT E

Üye
Akşam ve Gece Kristal Etkinlik girdim 4vs4 geliyor hep.!

Bizim takım 4 priest var Lunaskar

Karşı takım 4 Asas Protean geliyor

Başka adam yok adam yakalamak imkansız hızlı koşusu var :) Asaslar kaçıyor biz kovalıyoz adam bide uzak kristal kırıyo.

Düzeltilcekmi bu sistem eşit gelmiyor. En azından bizim takım Asas okçu olması şart.
Dostum dikkat ediyorum , birkaç arkadaş var senin gibi birşeyler düzelsin etsin de oynayalım şu oyunu diye uğraşan ama gerçekten bu uğraşımız gereksiz. Boşu boşuna yoruyoruz kendimizi , hiçbirşey düzelmiyor , dikkate alınmıyor , birşeyler yapılacaksada aylar sonra yapılıyor. Ben son gelen güncelleme ile tamamen ümidimi kestim artık , charı komple bozdum , 3-4 parça itemi kaldı onların satılmasını bekliyorum. Paramı alıp çıkacağım oyundan

HeaveN

Üye
Forum bi kaç kişi var bana ne konu açsam karşılar ben solo yeni başlamış User yanındayım desteklenmesi şart,
Adam asas char nerf yemesi bin takla atıyo Bu tür çoğu şeyler yayıncılar yüzünden olmakta, bırakın abi çoğu user nediyosa o olsun.

Açıkcası 2 - 3 keyfim vardı Bloody valley - Kristal - Farm atmak Arada craft yapıyodum Craft meslek hepsini yükselttim ordada ful nerf yedi öldürdüler.
Şu yayıncılara Cash veriyolar yayıncı destek vercene user versen yeterli yayıncı hepsi insanları zor duruma sokuyor kendi istediklerini her zaman Arz ediyolar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt