Kristal Etkinlik (AFK) Kalanlar Büyük sıkıntı!

HeaveN

Üye
Selam arkadaşlar Kristal Etkinlik hala çok uzun AFK kalanlar var.

Bazı Arkadaşlar 10 bilgisayar 10 hesap oynamakta bu oyunu Kristal girip town en az 10-15 dakika hiç bir şekil char kıpırdamıyo afk kalıyolar.
Bu gün etkinlik çok iyi savaştık ama 1 afk yüzünden kaybettik adam hiç bir şekilde gelmedi savaşa.

Zaten Dengesiz bir takım geliyor bari AFK kalanlara dışarı atılsın yada giriş engel koyulması şart.

İyi oyunlar herkese.

Stupendous

Üye
Selam arkadaşlar Kristal Etkinlik hala çok uzun AFK kalanlar var.

Bazı Arkadaşlar 10 bilgisayar 10 hesap oynamakta bu oyunu Kristal girip town en az 10-15 dakika hiç bir şekil char kıpırdamıyo afk kalıyolar.
Bu gün etkinlik çok iyi savaştık ama 1 afk yüzünden kaybettik adam hiç bir şekilde gelmedi savaşa.

Zaten Dengesiz bir takım geliyor bari AFK kalanlara dışarı atılsın yada giriş engel koyulması şart.

İyi oyunlar herkese.
Selam

Sevgili HeaveN,

Muhtemelen aynı takımdaydık. Bahsi geçen oyuncu da 4 harften oluşan M harfi ile başlayan birisiydi. Pm atıp sorduğumda Eng yazdı. Discord kanalında ismini telaffuz ettiğimde tanıyan birisi çıktı. Türk o dedi. Neyse konuyu uzatmadan, yetkili arkadaşlar bu şekilde bir çözüm bulamıyorlarsa, ESEA'da CSGO oynayanlar olmuşsa, kick getirilebilir, oylanır takım 4 kişi kalınca da, dışarıdan bir başka oyuncu giremeyenlerden, oyuna dahil olabilir. Böylelikle hem eksik kalmamış olur takım, hem de kazanma şansı devam eder. Zor olmasa gerek. Kendime soruyorum, ne kadar zor olabilir diye, yanıt "BASİT" olarak geliyor.

Tekrar yazayım, banlama konusunda yetersiz bir ekip varsa, ekseriyetle, Blood Walley etkinliği içerisinde townda, kenarda köşede saklanan kim varsa, hepsini banlamaya talibim. Değerlendirirseniz sevinirim.

Saygılarımla

HeaveN

Üye
M*na Bad clanında ben ticket attım video kaydı istediler ceza uygulaması için video kaydı almadım ama bidakine video kaydı alcam denk gelirse.

HeaveN

Üye
@Stupendous Kick olayına karşıyım Cins adamlar gelirse haksız yere atıyolar ozaman inceleyen ekip dedi video kaydı al yeterlidir detaylı bi inceleme istiyolar
video kaydı alınca gereken işlem yapılıyo sonra bi daha yapamazlar.

CrystalMaidenDota

Üye
Ben de aynı etkinlikteydim db giricem diye archı pazara koymuştum bu herif afk olduğu için attack yetiremedik gelip görev bıçaklarıyla 3-4dk oynasa kazanırdık. Son saniye almış felan dedi ama aralarda hareket ediyordu birinin 4.çarı felan heralde banlansa da başka çarla gene girer afk kalır her etkinlik vakti gmlerin bi temizlik yapması lazım odaları gezip

HARE

Üye
40 kere söyledik belki... BP'ye göre girilirse dönerciler de kendi arasında eşleşmiş olacak, bu kadar basit.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt