Kristal Etkinlik Dengesizlik 8 Priest VS 8 Okçu Kendi Irkımla savaşma.!

HeaveN

Üye
Kristal Etkinlik 2 Gündür 4 priest vs 4 asas geliyor protean gelmiyo kendi Irk Lunaskar savaşıyoruz!

Dün akşam böyleydi bu gün öyle 14:00 Etkinlik girdim 8 priest karşı taraf Lunaskar adamları tanıyorum 8 okçu geldiler bizi yendiler.

Düzeltilcekmi bu artık böylemi bilen varmı ?

Resim atcam

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    2.3 MB · Görüntüleme: 82

Lady

Üye
8 tane priest hepsi int ise ne oluyor?
Düzeltilir herhalde böyle nasıl oyun oynayabilirsin ki?
Bu sistemi yazan bunları düşünmüyor mu acaba? :unsure:

Maximiliantr

Üye
8 tane priest hepsi int ise ne oluyor?
Düzeltilir herhalde böyle nasıl oyun oynayabilirsin ki?
Bu sistemi yazan bunları düşünmüyor mu acaba? :unsure:
Bu durum aslında bir çok insanın priest charlarla etkinliğe girdiğini gösteriyor. Oyunda kaç tane warrior kaçtane priest kaçtane rogue ve mage var istatiği ortaya çıksa 10 k oyuncu varsa eminin 8k oyuncu priesttir. 1k mage 1 ka mele karışıktır. (Bu bir örnektir gerçeği yansıtmaz. )

HeaveN

Üye
Adamlar okçu hepsi 8 tane okçu Kristal monu taş kırdılar bizi uzak deliyolar yaklaşamıyosun bide hızlı koşuyo.

Maximiliantr

Üye
@Maximiliantr Onla alakası yok güncellemeden önce 2 priest 2 warior asas okçu mage dengeli geliyodu .

Yeni güncellemeden sonra oldu böyle.
kanka inan bu cfw çıktığı günden beri giriyorum, dediğin gibi 2 priest 2 warrior asas okçu mage geldiğini hiç görmedim, tabiki son yamadan sonra bu dediğin gibi gelmeye başladı. Şuan dengeli. Acaba rank sistemi mi getirdiler pvp fazla katılanları aynı odada toplayıp farm atanları ayrı oadalara atan bir sistem mi var.

HeaveN

Üye
Bloody valley zaten giremiyoz Sağ taraf 5k istiyo kristal giriyom bi o var oda giderse bırakırım oyunu tek yaptığım etkinlik ondada bozuk yani

Bi gün 4 kişi oynuyoz bi gün 3 kişi bi gün 8 priest karma karışık birşey olmuş

PlatinKolonya

Üye
Protean Irkıyım.Eskiden tıklamaya göre alıyordu, geç tıkladım diyordum partide mage olmuyordu. simdi sag np sıralamasına göre sanırım sıralama. Yine ne mage var ne de bir wariror. karsıda ise sürekli bir mage var. benim anlamadıgım np kasmayan mage yok mu hiç serverda. Lunaskar ırkına sanki daha adaletli geliyor partiler. Yöneticilerden ricam afk kalan oyuncularada çözüm bulalım. Video cekip report atmaktan usandım. daha deminki etkinlikte 2 kisi afkydi bizden.

chukyluck

Üye
Birde yazilanlari okunuyor ayni irktan diye o resimde bende varim okcu tarafinda sacma geldi irkimla savasmak birde 8 okcu 8 prieste karsi bilerek yapilmis bir sey bence hic mi denk gelmez priest bize veya karsiya rogue

Aziz

Üye
İsyan iyi değildir.

Geçen hafta hiç giremiyordunuz doğru değil mi? Evet şu an kaybettiniz belki ama telafinizi aldınız ya da en azından etkinliğe girebildiniz. Geçen hafta hiç giremiyordunuz. Şimdi giriyorsunuz ancak yine isyan ediyorsunuz. Şu an ki sistem çalışıyor mu? Evet çalışıyor. Cuma günü geldi bu yama. Artık kendi ırkınızda olsa savaşabiliyorsunuz. Eğer siz karşı tarafın içinde olsaydınız "süper bir etkinlik" oldu diyecektiniz. Ancak kaybetmeye tahammülünüz olmadığından dolayı hemen isyan edip, böyle etkinlik mi olur dediniz. Merak etmeyin. Mutlaka onunda düzenlemesi olur.

birol2003

Üye
İsyan iyi değildir.

Geçen hafta hiç giremiyordunuz doğru değil mi? Evet şu an kaybettiniz belki ama telafinizi aldınız ya da en azından etkinliğe girebildiniz. Geçen hafta hiç giremiyordunuz. Şimdi giriyorsunuz ancak yine isyan ediyorsunuz. Şu an ki sistem çalışıyor mu? Evet çalışıyor. Cuma günü geldi bu yama. Artık kendi ırkınızda olsa savaşabiliyorsunuz. Eğer siz karşı tarafın içinde olsaydınız "süper bir etkinlik" oldu diyecektiniz. Ancak kaybetmeye tahammülünüz olmadığından dolayı hemen isyan edip, böyle etkinlik mi olur dediniz. Merak etmeyin. Mutlaka onunda düzenlemesi olur.
Aziz hiç girememek sorun değil di, böyle bir olayın bilgi verilmeden yapılmasıydı sorun, bu oyunun resmi bir forum sayfası var, resmi bir sitesi var, bu tip bilgilendirmeler site yada forum üzerinden yapılır, herkes sizler gibi dc önünde açık kayan yazıları okumayabilir yada gözden kaçırmış olabilir, hangi online oyun platformunda açıklamalar ve duyurular sadece dc üzerinden yapılıyor söylermisin, varmı örneği elinde.

Bende senin gibi her zaman olumlu yönleri ile bakmaya çalışıyorum konuya ama Allah akıl vermiş fikir vermiş sence bu yapılan saçma organizasyon olmuş mu ? Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Yönetimi ve yaptıklarını haklı göstermek adına kafayı kuma gömmemek lazım.

Nasıl vakti zamanında 10k sınırı koydular ve zamanında söylediler, kimsenin gıkı çıktımı paşa paşa gidip BP kastı insanlar.

Aziz

Üye
Aziz hiç girememek sorun değil di, böyle bir olayın bilgi verilmeden yapılmasıydı sorun, bu oyunun resmi bir forum sayfası var, resmi bir sitesi var, bu tip bilgilendirmeler site yada forum üzerinden yapılır, herkes sizler gibi dc önünde açık kayan yazıları okumayabilir yada gözden kaçırmış olabilir, hangi online oyun platformunda açıklamalar ve duyurular sadece dc üzerinden yapılıyor söylermisin, varmı örneği elinde.

Bende senin gibi her zaman olumlu yönleri ile bakmaya çalışıyorum konuya ama Allah akıl vermiş fikir vermiş sence bu yapılan saçma organizasyon olmuş mu ? Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Yönetimi ve yaptıklarını haklı göstermek adına kafayı kuma gömmemek lazım.

Nasıl vakti zamanında 10k sınırı koydular ve zamanında söylediler, kimsenin gıkı çıktımı paşa paşa gidip BP kastı insanlar.

Oysa söylenmişti…

Aziz

Üye
BW için 5k sınırı ilk savaşta aktif edilecek diye bir bilgi yok.

Ayrıca yine dediğime geliyor, yol haritası bir oyuncu tarafından değil ilgili kişilerce hazırlanıp resmi sitesinde yayınlanır, sence bir acemilik yokmu bu işin içinde ?
Katılıyorum. Benim paylaştığım bir konu. Bu tarz şeylerin resmi olarak açıklanması daha hoş olur. Savunduğumdan değil. Mesela Burhan Bey bir coin sisteminin getirileceğini söyledi. Örnek veriyorum 10 Ekimde bunu söyledi. Oyuncular 12 Ekim’de nerede kaldı pü Allah sizi bildiği gibi yapsın diyor. 2 gün içerisinde olacak şey mi?

birol2003

Üye
Katılıyorum. Benim paylaştığım bir konu. Bu tarz şeylerin resmi olarak açıklanması daha hoş olur. Savunduğumdan değil. Mesela Burhan Bey bir coin sisteminin getirileceğini söyledi. Örnek veriyorum 10 Ekimde bunu söyledi. Oyuncular 12 Ekim’de nerede kaldı pü Allah sizi bildiği gibi yapsın diyor. 2 gün içerisinde olacak şey mi?
Yol haritasını iyi okumak lazım, söylenen herşey tabi ki boyacı küpünden çıkamaz, listeye eklenmiştir ama liste her zaman sıralı gitmez, daha acil konular her zamn çıkıp sırayı bozabilir, bu tarz bir projelerde daha önce bulunduğum için bunu biliyorum, oyuncuların pek çoğu hemen herşey olup bitsin istiyor, çabuk tüketen bir milletiz o konuda.

bedomazo

Üye
Hani "Hocam ödevleri kontrol etmediniz !" diyen biri olur ya hep onu anımsattın birden :)
yanlis bir bilgiyi duzeltmek sana bunu animsatiyosa senin bilecegin is sen ve yorumumu gorenler dogrusunu bilsin kimse yalan yanlis bilgiler edinmesin o bana yeter

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt