İstek Kristal Savaşı Sıkıntısı

Crushbane

Üye
Son 3 savaşımda takımıma 1 tane warrior bile gelmedi. 3 savaşı da kaybettik.
Oyunun yükleme ekranında arada görürsünüz şöyle şeyler yazıyor. Arkadaş edinmek iyidir, arkadaşlarla oynamak şöyledir falan filan.
Peki. Ben klana girdim arkadaşlarım falan var, 2-3 kişi dedik ki kristale girelim. Neden giremiyoruz ? Girilebiliyorsa kusura bakmayın konuyu silerim zaten.
Dv'de adam pvp yapıyor full parti mesela ya da 5-6 kişi. Adam arkadaşlarıyla takılıyor bu adam neden kristale aynı grupla giremiyor ? Neden kısıtlanıyor ?
Şunu derseniz bende katılırım. 5-6 okçu, mage falan birlikte girmemeli. Orda sıkıntı yok. Sistemi tasarlarsın aynı sınıftan en fazla 3 tane olacak şekilde
ya da en fazla 4 range dps olacak şekilde gibi. İnsanlar da buna göre partilerini kurarlar girerler.

Arkadaş edin, arkadaşlarınla oyna ama kristali oynama. Neden ?

Balerion

Üye
3 savaş mı kaybetin? Sanirim lunaskarsın. Ben crystal war açildığinda girdim. İlk seferinde kazandım. Sonrasin tam 87 (saydım) kere girdim. 1 tane bile kazanamadık. 88 giriş. 1 zafer. art arda 87 kaybediş. Bence çok şanslı bir istatistiğin var şükret.

Crushbane

Üye
3 savaş mı kaybetin? Sanirim lunaskarsın. Ben crystal war açildığinda girdim. İlk seferinde kazandım. Sonrasin tam 87 (saydım) kere girdim. 1 tane bile kazanamadık. 88 giriş. 1 zafer. art arda 87 kaybediş. Bence çok şanslı bir istatistiğin var şükret.
4 savaşa girdim 3 tanesini kaybettim. Senin gibi ilkini kazandım. Anlaşılan o ki gezegenler falan hizalanmadıkça bir şey kazanamayacağız. İstatistiğini verdiğin için çok sağol. Benim konuyu açma sebebim de zaten bu. Yoksa sadece 4 savaşa girmiş birinin isteği, yorumu falan değil. Senin gibi bir çok kişiden duyduğum için kristale yaklaşmıyordum. Deneyince söylenenlerin gerçek olduğunu da tecrübe etmiş oldum. Ben 10 savaşa gireyim 3 ünü kazanayım sorun değil. Fakat izin versinler de ben arkadaşımla, klanımla vesaire gireyim. Geyiğimi yapayım, eğleneyim, takılayım, kazanmışım kaybetmişim çok da fifi. Şuna inanıyorum eğer sana arkadaşınla ya da dv'den kristalin hemen öncesinde parti kurup kristale girme hakkı verilseydi, en en kötü ihtimalle 30 savaşı alırdın. İyi ihtimalle çoğunu kazanırdın. Buna canım sıkılıyor işte saçma sapan takımlarla, afk tiplerle falan kristale girmemiz için bizi zorluyorlar.

tujjo

Üye
arkadaşlar bdw etkiliğine katıldım etkinlik bitmek üzereyken crash yedim tekrar bağlandığımda dorion da doğdum ve ödülümü vermedi ne yapmam lazım

RickSancheZz

Üye

güldüm özür dilerim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt