İstek Küfür Durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zukcu

Üye
Merhabalar, öncelikle oyun içinde attığım hiç bir ticket okunmuyor ve otomatik bot cevabı geliyor.

Oyun içerisinde bazı insanlara denk geliyoruz adam bize anamıza avradımıza sövüyor öyle bir toxic oyuncu ki tek amacı can sıkmak, oyundan soğumamızı sağlamak. Ve biz bu insanlara karşılık verdiğimiz zaman mute yiyoruz. Adam bize 2 sayfa sövüyor karşılığında bir küfür ediyoruz çünkü oturup alkış çalamayız ve hop mute. Burada bir adeletsizlik var.

Roleplay oyun oynuyoruz, savaşıyoruz, insanlar dolandırıyor v.s. her şey serbest ama küfür yasak. Güzel yasak olsun da adam 2 saat sövüyor ne moral kalıyor ne oyun isteği. Kişisel muteleme de yok ben o adamı muteleyim yazdıklarını görmeyim bana yeter. Ve durumu anlatan ticket attığımda dönüt alamıyorum, aldığım mutenin haksız olduğunu düşünüyorum önce neden küfür ettiğimi belgeliyorum ve "Merhaba Savaşçı," diye başlayan oto cevap. Lütfen bu durumu da geliştirme sürecine dahil edin.

Kendi Takma İsmim: MadamElizabeth

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Oyun içi veya resmi siteden oluşturduğunuz her bilet ekip tarafından tek tek okunup inceleniyor.

Çoğu mesaja otomatik cevap verilmesi bakılmadığı anlamına gelmiyor, ilettiğiniz bilette oyun kurallarına aykırı bir durum varsa mutlaka ceza alır kullanıcı.

Mesajı gördüğünüz anda karşı tarafa ceza uygulanmış olduğunu lütfen düşünmeyin, aralarında biraz zaman olabiliyor. Ama ceza aldığından / alacağından emin olabilirsiniz.
Bazı zamanlar çok yoğun oluyor ve not alarak toplu işlem yapılıyor, bu nedenle zaman farkı oluşabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt