Küfür ve Ego Sorunsalı

niyesuH

Üye
Merhaba arkadaşlar dün akşam işten geldikten sonra kasılmak için parti arıyordum. Kanalları gezerken birisi bana msj attı boş yer var gel diye 10 dak. pt de durduktan sonra pt başkanı rpr gittiğim de beni pt den attı neden diye sorduğumda kimi atıp kimi alacağımı sizin gibi bilmem nelere soracak değilim dedi adam 62 lwl ben 56 lwl olduğum için mi yoksa orda durup neden diye sorduğumda küfür yediğim için mi ben 33 yaşındayım iş çıkısı oynuyorum sadece stres atmak için ama oyun daki çocuklar beni çileden çıkarıyor. Yapmak istemediğim şeyleri yapmak zorunda kaldım ks attım adamlar ana avrat sövüp trade atmaya başladı bana sadece kardeşim arkadaşım eşim dostum gelcek musaade edermisin dese zaten asalak değiliz bırakıp gideriz ama manevi değerlere küfür edip kışkırmak çok üzüyor beni sadece oyun bu oyun oynamak içindir oyun bizi oynadıktan sonra ona oyun denmez artık bağımlılık denir. burdan o küfür eden arkadaşlar yüz yüze gelsem elimi öpeceğine eminim sizlerden ricam lütfen ama lütfen insanların anasına bacısına değer verdiklerine küfür etmeyin kimsenin anası bacısı sokakta çalışmıyor kalın sağlıcakla Caranthir..

RaywinTR

Üye
Direk ekran görüntüsü alıp ticket atsaydın mute yesin akli başına gelir

UNDERT0KER

Üye
Doğru Diyor. Ben 65 Olana Kadar Neler Çektim Her Gün Ana Avrat Küfürleşmeler Ben Bu gün Tartışmayacağım diyorum Ama Malesef Her gün başa Geliyor Bu Tür Şeyler. Daha Dün Slotun Birinde Farm Atıyorum Rpr Gittim Geldim slota Birisi Girmiş Kesiyor Neyse Kesebilir Ben Rprdeydim Boş Sanmış Girmiştir Ama Ben Geldim Kardeş Rpr Gittim slottaydım Dedim Hiç Bir Cevap vermedi Kesmeye Devam Etti Kesmeye Devam Edince Bende Slotu elinden Aldım Direk Ananın Bilmem nesine Sok Diye Yazdı Report Edeceğim. Yalnız Küfür Edenleri Report Edin.

niyesuH

Üye
Direk ekran görüntüsü alıp ticket atsaydın mute yesin akli başına gelir

Doğru Diyor. Ben 65 Olana Kadar Neler Çektim Her Gün Ana Avrat Küfürleşmeler Ben Bu gün Tartışmayacağım diyorum Ama Malesef Her gün başa Geliyor Bu Tür Şeyler. Daha Dün Slotun Birinde Farm Atıyorum Rpr Gittim Geldim slota Birisi Girmiş Kesiyor Neyse Kesebilir Ben Rprdeydim Boş Sanmış Girmiştir Ama Ben Geldim Kardeş Rpr Gittim slottaydım Dedim Hiç Bir Cevap vermedi Kesmeye Devam Etti Kesmeye Devam Edince Bende Slotu elinden Aldım Direk Ananın Bilmem nesine Sok Diye Yazdı Report Edeceğim. Yalnız Küfür Edenleri Report Edin.
report etsek boşa direk banlanması lazım oyundan en küçüğü şu oyunu oynayan 20 yaşlarında çocuk değil ki laf anlatasın

MaRaKeSH

Üye
hiç muhattap olmayın ticket at çok kişiye ceza verildiğine şahit oldum karaktersiz herifler işler maalesef

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt