Merhaba arkadaşlar dün akşam işten geldikten sonra kasılmak için parti arıyordum. Kanalları gezerken birisi bana msj attı boş yer var gel diye 10 dak. pt de durduktan sonra pt başkanı rpr gittiğim de beni pt den attı neden diye sorduğumda kimi atıp kimi alacağımı sizin gibi bilmem nelere soracak değilim dedi adam 62 lwl ben 56 lwl olduğum için mi yoksa orda durup neden diye sorduğumda küfür yediğim için mi ben 33 yaşındayım iş çıkısı oynuyorum sadece stres atmak için ama oyun daki çocuklar beni çileden çıkarıyor. Yapmak istemediğim şeyleri yapmak zorunda kaldım ks attım adamlar ana avrat sövüp trade atmaya başladı bana sadece kardeşim arkadaşım eşim dostum gelcek musaade edermisin dese zaten asalak değiliz bırakıp gideriz ama manevi değerlere küfür edip kışkırmak çok üzüyor beni sadece oyun bu oyun oynamak içindir oyun bizi oynadıktan sonra ona oyun denmez artık bağımlılık denir. burdan o küfür eden arkadaşlar yüz yüze gelsem elimi öpeceğine eminim sizlerden ricam lütfen ama lütfen insanların anasına bacısına değer verdiklerine küfür etmeyin kimsenin anası bacısı sokakta çalışmıyor kalın sağlıcakla Caranthir..