küfürlü nicklere yaptırım gelmeli

KOROW

Üye
abi tamam istedigimiz ismi koymakta özgürüz ama abuk subuk nickler görmek zorundamıyız adamlar onu yalarım bunu kaldırırım bunu dürterim soyle boyle diye küfürlü nicklerle karakter olusturmuslar normal bir şey mi bu bana mı ters geliyor çok cirkin duruyor bence komut verirken bile zorlar insanı bu ne

Paris

Üye
Kuralları ihlal eden, hakarete sahip kullanıcı isimlerini oyun içerisinden bir destek talebi oluşturarak şikayet edebilirsiniz.

Oyun içerisinde özelleştirebileceğiniz tüm isimlendirmeler ve görseller (oyuncu isimleri, klan isimleri, klan görselleri, savaş etiketleri vb.) uygun ve zararsız olmalıdır. Bu standartları ihlal eden veya topluluğu rahatsız eden herhangi bir isim oyun yönetimi tarafından değiştirilecek ve yönetim takdirine bağlı olarak ek sınırlandırmalar getirilebilecektir.

Kabul edilebilir isimler, oyuncu raporlarına ve Rokogame Studios’un kararlarına göre belirlenir.

KOROW

Üye
Kuralları ihlal eden, hakarete sahip kullanıcı isimlerini oyun içerisinden bir destek talebi oluşturarak şikayet edebilirsiniz.

Kabul edilebilir isimler, oyuncu raporlarına ve Rokogame Studios’un kararlarına göre belirlenir.
bilgilendirme icin teşekkür ederim

Bulgasari

Üye
Oyun yönetiminin oyunla yapımı ile ilgilendiklerini ama oyun içi dönen olaylarla pek ilgilenmediklerini dusunuyorum

xEnes

Üye

Blacklist oluşturun bir zahmet. Akıl almaz nickler dolaşıyor oyunda yurt dışındaki siyahi arkadaşım Türkleri ırkcı sanıyor artık oyunu da bıraktı bundan dolayı.

Lord

Üye
İlk başta hemen hemen oyunun her ortamında mevcudiyeti olan abuk sabuk küfürlü konuşan 5 para etmez işsiz ve hayatsız 20-35 yaş arası zibidi veletler hakkında önlemler alınsın, küfürlü nicklerden falan sonra önlem alınır. İlk önemli olan bu! he sen dersin ki yok benim bütün derdim bu O tuşuna basmanı tavsiye ederim.

platoon0x

Üye
Blacklist oluşturun bir zahmet. Akıl almaz nickler dolaşıyor oyunda yurt dışındaki siyahi arkadaşım Türkleri ırkcı sanıyor artık oyunu da bıraktı bundan dolayı.
kanka arkadaşının oyunu bırakası varmış ondan bırakmış :D 2022 yılında internette böyle şeylerden etkilenen insanlar aşırı çocukça geliyor artık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt