Öneri Kullanıcı Adı ve Klan Adı hakkında öneri

Nisshe

Üye
Öncelikle Merhaba ,

Oyunumuz tamamen Türk yapımı olmasına rağmen , Kullanıcı isimleri ve Klan isimleri türkçe karakter malesef desteklememektedir.

Örneğin; Benim kullanıcı adım "SosyetikVaroş" fakat ben bunu türkçe karakter kullanımı olmadığı için "SosyetikVaros" olarak yapmak zorunda kalıyorum ayriyetten Klan isimlerine bence Boşluk koyma gibi bir özellik getirilirse daha göze çarpıcı ve etkileyici olur örnek vermek gerekirse gördüğüm bir kaç klandan örnek vereyim " LastHeaven " , " JustElitePerson " bunlar bu şekilde değil de " Last Heaven " " Just Elite Person " şeklinde yazılırsa daha şirin ve etkileyici duracaktır.

İlgilenirseniz sevinirim.

AKE

Üye
türkçe karakterler yabancıların klavyelerinde olmadığı için oynanış açısından problem yaratır, bu işin kullanıcı boyutu.
bir de işin teknik boyutu var, o kısım tam bir baş ağrısı yapımcı ekip açısından. o yüzden o topa girileceğini sanmıyorum

Nisshe

Üye
türkçe karakterler yabancıların klavyelerinde olmadığı için oynanış açısından problem yaratır, bu işin kullanıcı boyutu.
bir de işin teknik boyutu var, o kısım tam bir baş ağrısı yapımcı ekip açısından. o yüzden o topa girileceğini sanmıyorum
Sohbet kısmında türkçe karakterler bir sıkıntı ıyaratmıyordu :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt