Kullanıcıları Susturmaları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wolfly

Üye
Oyun başında kullanıcılara bir söz veren yönetim ekibine buradan sesleniyorum:
Eleştirileri ve şikayetleri kaldıramayacaksanız neden şikayet bölümü oyun içinden açtınız ve neden discord sunucunuzda sesini duyurmaya çalışan insanları susturmak için çaba sarf ediyorsunuz?
Size hakaret etmiyoruz sorunlarımızı dile getiriyoruz fakat ne hikmetse bu durumu düzeltmek yerine tam aksi bir politika izleyip oyuna değer katan oyuncuları engelleyip susturuyorsunuz!

Şimdi paylaşacağım görseldede anlayacağınız üzere 7 gün boyunca beni susturdular şaka gibi...
Biz daha kötü durumlara düşmesin oyundan zevk alarak oynayıp vakit geçirelim dedikçe yönetim ısrarla oyuncularını kaybetmek için elinden geleni yapıyor! Yazık hem zamanımıza hem paramıza !
susturma.png

Reverentia

Yönetici
Game Master
Oyun başında kullanıcılara bir söz veren yönetim ekibine buradan sesleniyorum:
Eleştirileri ve şikayetleri kaldıramayacaksanız neden şikayet bölümü oyun içinden açtınız ve neden discord sunucunuzda sesini duyurmaya çalışan insanları susturmak için çaba sarf ediyorsunuz?
Size hakaret etmiyoruz sorunlarımızı dile getiriyoruz fakat ne hikmetse bu durumu düzeltmek yerine tam aksi bir politika izleyip oyuna değer katan oyuncuları engelleyip susturuyorsunuz!

Şimdi paylaşacağım görseldede anlayacağınız üzere 7 gün boyunca beni susturdular şaka gibi...
Biz daha kötü durumlara düşmesin oyundan zevk alarak oynayıp vakit geçirelim dedikçe yönetim ısrarla oyuncularını kaybetmek için elinden geleni yapıyor! Yazık hem zamanımıza hem paramıza !
Ekli dosyayı görüntüle 16698
Discord sunucusu İnsanların muhabbet etme, tanışma ve kaynaşma alanı olmaktadır. Şikayet kanalı ya da farklı kanal değildir. Ek olarak discord kısmı için kurallar mevcut olmaktadır. Kurallara uyulmaması durumunda bu durum yaşanabilmektedir. Oyun içi bir sorun/hata/bildiri/öneri ya da vb gibi bir olay var ise Ticket sistemimizi kullanmanız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt