Kurdugumuz OTP sistemi devre dışı kalıyor ..Yöneticilerin umarsamazlıgı nedir ?

tazmanyya4

Üye
Site üzerinden kurdugumuz otp kendiliginden devre dışı kalıyor ...bir sürü çar soyuluyor illa hepimizin başınamı gelicek..
Açılan konular direk umarsanmaz şekilde kilitleniyor..Biz sadece bilgi istiyoruz ama karşılıgı böyle

Otp Kendiliginden Devre dışı kalıyor burda büyük bir sorun var sitede bunu biran önce çözüme ulaştırmamız lazım
Oyunda item kilit mevcut degil sorunlar iyice büyüyor lütfen ilgileniniz artık

Mod ve gm lerin otp ile ilgili bilgi vermeleri sıfır nerdeyse yaw kendiliginden kaldırılıyor otp kaldırmak istesek neden kuralım biraz mantıklı düşünün lütfen

khajm1

Üye
e-mail de sorun var sanırım benim de maildeydi telefona çektim otp yi mail düzelince oraya çekcem tekrar ama bu tip problemler hemen ilgilenilmesi gereken problemler çünkü olası bir hesap soyulması durumu sıkıntı yaratır yönetimin de mesuliyet kabul etceğini hiç sanmam. o kadar emek verip zor bela item dizmeye çalışıyoruz şu an en önemli konu bu olmalı.

HeaveN

Üye
bende bi sıkıntı yok otp güzel güncelleme gelince evet kalkmış ama geri otp açtım hemen şöyle birşey var eğer bilgisayar vüris varsa yetkililer buna birşey yapamaz
bilgisayar güveniyosan kolay kolay soyulmazsın zaten

tazmanyya4

Üye
bilgisayarda virüs filan yok öyle birşey yıllardır sorun yaşamadım sadece mail ile onayladıgım otp kendiliginden kalkıyor ve bu herkeste oluyor bence sorun herkesde degil sitede

khajm1

Üye
bende bi sıkıntı yok otp güzel güncelleme gelince evet kalkmış ama geri otp açtım hemen şöyle birşey var eğer bilgisayar vüris varsa yetkililer buna birşey yapamaz
bilgisayar güveniyosan kolay kolay soyulmazsın zaten
mail otpsi otomatik kaldırılmış herkesten. siteye girip tekrar aktif ettiğinde (siteye girerken kod alabiliyorsun) oyuna girişte kod mailine gelmiyor doğal olarak oyuna giremiyorsun. telefon otpsi normal calısıyor ama bir sıkıntısı yok

HeaveN

Üye
bilgisayarda virüs filan yok öyle birşey yıllardır sorun yaşamadım sadece mail ile onayladıgım otp kendiliginden kalkıyor ve bu herkeste oluyor bence sorun herkesde degil sitede
ben telefon kullanıyorum şuan sıkıntı yok bence telefon kullan daha güvenli mail her türlü patlatıyolar telefon daha yüksek güvenlik telefon gelen kodlar gir basit

Zafer1991

Üye
ben telefon kullanıyorum şuan sıkıntı yok bence telefon kullan daha güvenli mail her türlü patlatıyolar telefon daha yüksek güvenlik telefon gelen kodlar gir basit
Maili her turlu patlatan sifre unuttumdan carida patlatir....Mail degismemesi carlarin zamanla patlatilmasi icin herhalde sorsan guvenlik diyorlar...sifremi unuttum kismini ozaman telefonla yapmalari gerekir onay kodu telefona gelmeden telefondan onaylanmadan mailden sifre degismemeli cok eksik var oyunda mail degisimi sart onca emek ver car duz adam sifremi unuttumdan mailini patlatirsa carinida patlatiyor. Item kitlemede yok direk elveda rise dersin.....

HeaveN

Üye
bilgisayar girmicen ozaman siteye genelde bilgisayar keylog atıyolar yoksa nasıl çalcak adam keylog trojen çakıyo çalıyo çalınmaması için dikkat etmen lazım

Zafer1991

Üye
bilgisayar girmicen ozaman siteye genelde bilgisayar keylog atıyolar yoksa nasıl çalcak adam keylog trojen çakıyo çalıyo çalınmaması için dikkat etmen lazım
Sana basit ama bi malum oyundan bi ornek vercem bi car duzdun emekle kaderya isin cikti net pakedin bitti girdin bi kafeye mailine gelen evrak veya resim cikti alman lazim aldin ciktini eve geldin car yok carinda item kitleme olsa ne yapabilir birsey yapamaz acik olan itemi alir lvl dusurur vs vs demi sora mailini degistirmen gerekir haliyle ama mail degisimi yok mail sifreni degistircen korumali yapcan bu carinin sifresi icinde gecerli otp falan dicen otp yi maile yapanda patlar guvenlik yetersiz user icin cok zor degil bunu kabul etmek...ve mailine otp yaparsan gircek carinda olmaz maille birlikte carida goturur.:) Ozaman akla su geliyor bankalar mailini sifrenizi degistirin diyor 3 ayda bir banka niye degistir diyor guvenlik icin ya degistir demesin ozaman ben neyin guvenligi oldugunu anladim mod arkadaslar guvenlik deyip geciyor ilerde ko 'da gizli soru degismemesinden cok carlar patlamisti burda ayni sorunlar tekrar edicek.
Mail degisimi userlerin kendisinde olmali bu nasil guvenlik oluyor ilk defa duydum mail degismemesi olayini bircok oyun oynadim.
NOT: DAHA COK KONU ACILCAK BOLE GORUCEZ BAK:)

Aklima otchiwa geldi...........Birden bu yazim buralarda bir yerler de kalsin ilerde anlasiliriz.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt