menzilla alakası yok 2 kişi aynı slotta 7k düşüyor coin 1.5k geliyor adam başı 3 k ediyor toplamdaBug bulup bugdan mı faydalanıyordunuz yani ? Artık bug'un fixlenmesinden ötürü şikayet mi ediyorsunuz ? Konuyu tam olarak anlayamadım
bu durum bir bugtu. örnek vermek gerekirse diyelim posionus rock slotunda solo farm atıyorum , siz de menzil dışında flame rock slotunda farm atıyorsunuz. birlikte pt ye girerek slottan alacağımız coini arttırabiliyorduk. bunu düzeltmeleri çok normal çünkü haksız kazanç demek.partide olan adamların hepsi slotta ise para tam geliyor. gece zindana girerken fark ettik. 3 kişi dönerken 900 coins atıyordu 4. arkadaş geldiğinde 1300 oldu pt nin gerisi townda idi. sanırım bununla ilgili bir durum amaç ne bilemem
bu durum bir bugtu. örnek vermek gerekirse diyelim posionus rock slotunda solo farm atıyorum , siz de menzil dışında flame rock slotunda farm atıyorsunuz. birlikte pt ye girerek slottan alacağımız coini arttırabiliyorduk. bunu düzeltmeleri çok normal çünkü haksız kazanç demek.
çok teşekkür ederimO zaman haklı bir düzeltme olmuş. hatta oh olmuş deyip kendimi ferahlatıcam özür diliyerek ve sunuda sölemeden geçemicem içeriklerini takip ettiğim 2 kişiden birisiniz. farm videoları yerine diğer mekaniklere yönlenmeniz oyunun gelişimi için çok daha değerli olacağını düşünüyorum. klanımdaki çoğu oyuncu youtube da gördüğü her olayı sürekli denemek adına kendi zamanından çalıp gerçekleştirmeye çalışıyor. yanlış anlamayın eleştirmiyorum ama oyun hakkında bilgi sahibi olmayan sadece duydukları ile hareket eden büyük bir çoğunluk var ve tek öğrenebildikleri farm yaparsan altına araba alırsın bu kafadan insanları çıkarmak daha değerli. yarın ırk savaşları klan savaşları başladığında abi farmdayız demeleri yerine bizden önce yerlerinde olmaları daha değerli, buna yönelik videolarınızı sıklaştırmanızı rica edicem.
çok teşekkür ederimancak videolarimda herseyi olduğu gibi ekledıgimi sanirim gormussunuzdur. 10 saat farm atip drop aldigim 2 saati videoya koyup " bakin burasi super slot" seklinde video anlayisim yok
ornegin son videomda 17 saatlik farm sonucunda 0 drop aldigim videoyu yukledim. yani olduğu gbi seffaf. şuan icin oyun icerigi az. pk ve farm disinda bir secenek yok malesef. ilk zamanlar craft , hizli level kasma , gorevler itemler , 3-5 okcu kombo vs tarzinda seylerin de bilgilendirmelerini yaptim. yani demem o ki oyuna icerik eklendikce hepsini zaten videolarimda gosterecegim. ama hepsinin dışında ben farmla item alan bir insanim farm olmadan item olmaz clan arkadaslariniz yarin clan savaslarina katilmak icin farm atmak zorunda malesef
Bu bir oyun bugıydı ve düzeltildi. Raporlayanlardan biri de bendimnasıl yapılmadı daha önce menzilde olmasa bile parti üyesi varken 2 kişilik parayı tek başımıza alıyorduk su an 2 kişi bölüşüyormuşuz gibi geliyor fakat menzil dışındaki karaktere hiç bir şey gitmiyor