lag sorunu için pazar limit yerine camp 1-2 pazar kurulmasın.

UNDERT0KER

Üye
lag sorunu için pazar limiti getiriyorsunuz fakat bu oyuncular açısından çok olumsuz karşılanıyor. çünkü millet 3-5mlik pot falan koyup pazarları fulluyor. lag sorunu ve pazar sorunu camp 1 ve 2'ye pazar kurmayı kaldırmayla sona erecek gibi görünüyor. protean 1 towna girip bakınız küçücük alanda 100 tane belki 100lerce pazar kurulmuş bunun daha lunaskar tarafı var ve bunların dorion kısmı da var biz bu bölgelere ışınlanmaya korkuyoruz. camp 1 ve camp 2 her türlü bölgesinde pazar kurma engellenmeli camp 3-4-5 artık neresi olursa buralara pazar kurulmalı camp 1 ve 2 de pk atan farm yapan exp kasan çok olduğu için ve herkesin buluşma noktaları olduğu için aşırı yoğunluktan lag oluyor üzerine bu pazarlar mahvediyor ortalığı ben küçücük aklımla ufak tefek bir şeyler yazmaya çalıştım gerisini siz anlayın.

Son düzenleme:

haberler14

Üye
LAG SORUNU İÇİN PAZAR LİMİTİ GETİRİYORSUNUZ FAKAT BU OYUNCULAR AÇISINDAN ÇOK OLUMSUZ KARŞILANIYOR. ÇÜNKÜ MİLLET 3-5MLİK POT FALAN KOYUP PAZARLARI FULLUYOR BU LAG SORUNU CAMP 1 VE 2'YE PAZAR KURMAYI KALDIRMAYLA SONA ERECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR. PROTEAN 1 TOWNA GİRİP BAKAR MISINIZ KÜÇÜCÜK ALANDA 100 TANE BELKİ 100LERCE PAZAR KURULMUŞ ORAYA IŞINLANMAYA KORKUYORUZ. KESİNLİKLE CAMP 1 VE CAMP 2 HER TÜRLÜ YERİNDE PAZAR KURMAYI KALDIRMALISINIZ. CAMP 3-4-5 ARTIK NERESİ OLURSA BURALARA PAZAR KURULSUN DİĞER SUNUCULARDA PK YAPANDA ÇOK OLDUĞU İÇİN VE HERKESİN BULUŞMA NOKTASI CAMP 1 VE 2 OLDUĞU İÇİN BU İKİ SUNUCULARDA AŞIRI YOĞUNLUKTAN LAG OLUYOR. PAZARLAR EĞER CAMP 3'TEN İTİBAREN KURULURSA LAG SORUNUDA PAZAR SORUNUDA HAL OLACAKTIR.
cok dogru katılıyorum ama yoruma biri yazmış büyük yazı yazmak yasaktır niye böyle bişey yazmış

UNDERT0KER

Üye
tik var tik bende anlamadım niye yasak caps lock tuşunu kaldıralım pclerden yazı büyütmek yasakmış.

HeaveN

Üye
Konu başlığı veya mesaj içeriğinde tamamen veya tamamına yakın büyük harf kullanmak, bağırmak anlamına geldiği için kullanılması yasaktır. Bu tür içerikler, forum yetkilileri tarafından silinebilir/düzenlenebilir.

ARTYOM

Üye
lag sorununu kaldırmak isteseler dorion1 de limiti kaldırıp dorion2 ve dorion3 te limit olması saçma oluyor böyle lag çözülmez dorion1 de limit olmayınca herkes dorion1 de pazar kuruyor haliyle yoğunluk ve lag oluyor. Zaten her bakım sonrası dorion1 de 12-24 saat sonra pazar limitidi kaldırıyorlar dorion2 ve dorion3 te ise 2-3 gün sonra kaldırıyorlar sonra tekrar bakıma giriyor oyun kısır döngüye girdi resmen sistem :) ama böyle yoğunluğu azaltamazlar tam aksine daha çok yoğunluk yaratıyorlar! hatta desteğe bu sorunu yazmıştım bana verilen cevap ise yoğunluğu azaltmak için 200-250 pazar limiti olduğunu yazıldı bu oyunu 1000 kişi mi oynuyorda 200-250 gibi absürt limit koymayı düşündüler daha sonra o ticketi de silmişler :)

Son düzenleme:

murolity

Üye
Lag sorunu yetersiz olan sunucudan kaynaklanıyor. Kiralık sunucu ile bu kadar olur yani.

UNDERT0KER

Üye
Lag sorunu yetersiz olan sunucudan kaynaklanıyor. Kiralık sunucu ile bu kadar olur yani.
yok ya lag olur kardeşim kiralık sunucularla da çok alakalı olacağını düşünmüyorum. şimdi camp 1 ve 2 de pkcısı orda expcisi orda farmcısı orda bütün pazarlar camp 1-2 de sunucu kaldırmaz ona rağmen ufak bir lag oluyor bağlantı kopması nadir yaşanıyor sadece camp 1-2 gerekirse 3 dahil pazar kurulmayacak 4-5-6-7 kurulsun.

murolity

Üye
yok ya lag olur kardeşim kiralık sunucularla da çok alakalı olacağını düşünmüyorum. şimdi camp 1 ve 2 de pkcısı orda expcisi orda farmcısı orda bütün pazarlar camp 1-2 de sunucu kaldırmaz ona rağmen ufak bir lag oluyor bağlantı kopması nadir yaşanıyor sadece camp 1-2 gerekirse 3 dahil pazar kurulmayacak 4-5-6-7 kurulsun.
Sunucuların bir band genişliği var eğer sen o kapasiteye erişirsen sistemde gecikmeler meydana gelir bu yüzden iyi bir sunucu ile sıradan kiralık sunucu arasında çok fazla fark vardır. Malum oyunun 2005 deki halini bilir misin bilmiyorum ancak birde şimdiki haline bak. Lag neredeyse sıfır. Sunucu yatırımı çok önemlidir

HeaveN

Üye
d1 d2 d3 hepsinde denedim bu gün limit diyo hep sıkıntı var haliba

Lonarad

Üye
Limit yerine şöyle bir düzenleme gelse daha güzel olur bence,

Dorion 1'e değeri 500m ve üstü olan itemlar satılabilsin,
Dorion 2'ye değeri 200-500m arası itemlar satılabilsin.
Dorion 3'e 50-200m arası itemlar satılabilsin.
Geri kalan Dorion sunucularına ise 50m ve altı itemlar koyulsun.

Böyle bir sistemde hem insanlar hangi itemı hangi sunucuda arayacağını bilir, mino almak isteyen biri dorion1'de gezinmez direkt dorion4'e bakar. Hem bu şekilde itemları farklı sunuculara dağıtıp limiti doldurmamış oluruz, hem de belli bir düzen olur. Bazen pazar kurmadan önce sırf pazar yeri açılsın diye 200klık satış yapan birinin itemini çekip kendi pazarıma yer açıyorum, aldığım itemi de çöpe atıyorum.

Offline pazar gelene kadar en azından böyle küçük bi düzenleme hem sunucuları hem de insanların pazar kurmasını rahatlatır diye düşünüyorum.

UNDERT0KER

Üye
lag sorunu için pazar limiti getiriyorsunuz fakat bu oyuncular açısından çok olumsuz karşılanıyor. çünkü millet 3-5mlik pot falan koyup pazarları fulluyor. lag sorunu ve pazar sorunu camp 1 ve 2'ye pazar kurmayı kaldırmayla sona erecek gibi görünüyor. protean 1 towna girip bakınız küçücük alanda 100 tane belki 100lerce pazar kurulmuş bunun daha lunaskar tarafı var ve bunların dorion kısmı da var biz bu bölgelere ışınlanmaya korkuyoruz. camp 1 ve camp 2 her türlü bölgesinde pazar kurma engellenmeli camp 3-4-5 artık neresi olursa buralara pazar kurulmalı camp 1 ve 2 de pk atan çok olduğu için ve herkesin buluşma noktaları olduğu için aşırı yoğunluktan lag oluyor üzerine bu pazarlar mahvediyor ortalığı ben küçücük aklımla ufak tefek bir şeyler yazmaya çalıştım gerisini siz anlayın.

bp nerfi ile pazar sorunu kalkar
hacı daha neyini nerflicen bpnin zindana giriyoruz +65 ortada priest yok tek priyle giriyorum 2 gündür.

UNDERT0KER

Üye
Limit yerine şöyle bir düzenleme gelse daha güzel olur bence,

Dorion 1'e değeri 500m ve üstü olan itemlar satılabilsin,
Dorion 2'ye değeri 200-500m arası itemlar satılabilsin.
Dorion 3'e 50-200m arası itemlar satılabilsin.
Geri kalan Dorion sunucularına ise 50m ve altı itemlar koyulsun.

Böyle bir sistemde hem insanlar hangi itemı hangi sunucuda arayacağını bilir, mino almak isteyen biri dorion1'de gezinmez direkt dorion4'e bakar. Hem bu şekilde itemları farklı sunuculara dağıtıp limiti doldurmamış oluruz, hem de belli bir düzen olur. Bazen pazar kurmadan önce sırf pazar yeri açılsın diye 200klık satış yapan birinin itemini çekip kendi pazarıma yer açıyorum, aldığım itemi de çöpe atıyorum.

Offline pazar gelene kadar en azından böyle küçük bi düzenleme hem sunucuları hem de insanların pazar kurmasını rahatlatır diye düşünüyorum.
bunla uğraşana kadar zor değil pazar sadece belirli camplarda kurulsun yeter.

Hedvein

Üye
Alttan son 3 sunucu pazar sunucusu olsa nasıl olurdu hep merak ederim. Tüm kitleyi oraya yönlendirebilsek keşke... Denenirdi en azından :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt