Lag sorunu

RionLi

Üye
Arkadaşlar resetten sonra bende aşırı lag oluyor sizde bu durum varmı örnek nova atıyorum 3 saniye sonra atıyor ve hep böyle hiç düzelme olmuyor yurt dışından oynuyorum onunla alakalımı diye düşünüyorum internetimde hızlı ama yinede lag geçmiyor bu durumu yaşayan varmı yoksa bende tekmı var bu ?

HeaveN

Üye
Guncelleme geldi ondan sonra başladı moblar ölünce gitmiyo bi süre yine damage yok okcuyum skil vurmuyo

RionLi

Üye
1 hafta dahamı beklicez şimdi bu sorun için anlamadımki

IamHANNNNNNN

Üye
güncelllllllllll aynı sorundan muzdaribimm.. dün gece sabaha kadar pk attim sabah 9 dan sonra bu sorun bende de olamya başladi ve cok can sıkıcı bir sorunnnnn acil çözümmmmmmmmmmmm

dinopawcat

Üye
Arkadaşlar resetten sonra bende aşırı lag oluyor sizde bu durum varmı örnek nova atıyorum 3 saniye sonra atıyor ve hep böyle hiç düzelme olmuyor yurt dışından oynuyorum onunla alakalımı diye düşünüyorum internetimde hızlı ama yinede lag geçmiyor bu durumu yaşayan varmı yoksa bende tekmı var bu ?
bende yurtdısından oynuyorum bendede güncellemeden sonra lag ve mob ölünce gitmeme sorunu başladı

dinopawcat

Üye

Ekli dosyalar

• lagg.png
    lagg.png
    133.1 KB · Görüntüleme: 45

RionLi

Üye
Buda benim test Olay şu mage'de alan atıyorum 2-3 saniye sonra elini kaldırıyor karekter güncelleme sonrası bu sorunu yaşıyorum oynayamıyorum
Diğeride normal test sizin attığınızla normal internet testi yaptım
@Paris

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    23.2 KB · Görüntüleme: 29
  • 01.png
    01.png
    52.5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Pitou

Üye
Buda benim test Olay şu mage'de alan atıyorum 2-3 saniye sonra elini kaldırıyor karekter güncelleme sonrası bu sorunu yaşıyorum oynayamıyorum
Sizin internetinizle alakalı bir durum değil LAG oyunla alakalı bir durum. Yönetimin LAG dan haberi var bununla ilgili testler yapılacakmış umarım en kısa zamanda çözülür.

RionLi

Üye
Sizin internetinizle alakalı bir durum değil LAG oyunla alakalı bir durum. Yönetimin LAG dan haberi var bununla ilgili testler yapılacakmış umarım en kısa zamanda çözülür.
Umarım oynayamıyacak durumdayım şuan lagdan exp kasamıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt