Launcher Başlatma Sorunu

Violent

Üye
Launcher Açılıyor Güzel
Güncellemeler Yapıldı Güzel
Start deyince anti cheat başlıyor Güzel
Doluyor doluyor bekliyoruz bekliyoruz
Ve hiç bir şey olmuyor öylece kapanıyor ne bir hata mesajı ne bir uyarı sesi
daha önce açmıştım 2 ay önce kadar açılmıştı

PC Win 11 Donanım Ryzen 5950x İşlemci RTX 3070 64 GB RAM

SÜRÜCÜLER GÜNCEL

Violent

Üye
Çok güzel de bir desteği varmış oyunun evet Çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

EaGLe*

Üye
Anti-cheat yüklemesinden sonra görev yöneticisine bakarmısın işlemler kısmında Riseonline.exe ayda RiseOnline-Win64-Shipping.exe askıda kalmış olabilir.
Eğer öyle bir sıkıntı yok ise Launcher üzerinden dosya kontrolu deniyebilirsin.
Çözüm alamaz isen Win+R tuşuna basarak çalıştır ekranını aç ve oraya %localappdata% yazıp local klasörüne git. Ardından Riseonline klasörünü sil ve tekrar launcher i çalıştırmayı dene.

Aklıma bunlar geldi. Bunlar çözüm olmaz ise discord tan canlı yardım alabilirsin.

Violent

Üye
Merhaba Ben oyuna temiz kurulum yaptım fakat Başla ya bastıktan sonra anti cheat penceresi geliyor oradaki bar doluyor sonra Rise Online kapanıyor hiç bir hata mesajı falan vermeden EAC Kontrol ü denedim Dosya Kontrol ü denedim Klasörün içinden launcher in exesini de denedim aynı sonuc klasörden direk rise online exe yi de denedim sonuc hep aynı sistem amd 5950x işlemci 3070 ekran kartı var 64 gb ram var monitor 2k windows cozunurlugu de 2k windows sorun giderici ile de denedim bir cok secenegi yinede acamadım

Violent

Üye
Anti-cheat yüklemesinden sonra görev yöneticisine bakarmısın işlemler kısmında Riseonline.exe ayda RiseOnline-Win64-Shipping.exe askıda kalmış olabilir.
Eğer öyle bir sıkıntı yok ise Launcher üzerinden dosya kontrolu deniyebilirsin.
Çözüm alamaz isen Win+R tuşuna basarak çalıştır ekranını aç ve oraya %localappdata% yazıp local klasörüne git. Ardından Riseonline klasörünü sil ve tekrar launcher i çalıştırmayı dene.

Aklıma bunlar geldi. Bunlar çözüm olmaz ise discord tan canlı yardım alabilirsin.
askıda kalan bir exe yok dediklerini de denedim local den sildim rise online klasörünü

EaGLe*

Üye
windowslogo + R bas çalıştır açılacak. oraya %localappdata% yaz enter e bas. Oradan "RiseOnline\Saved\Config\WindowsClient" konumunu takip et . orada "GameUserSettings.ini" dosyasını görücensin. notepad ile açabilirsin.

ResolutionSizeX=1920 // bunu monitör ün desteklediği çözünürlüğü göre düşük yaz örnek : 1024
ResolutionSizeY=1080 // bunu monitör ün desteklediği çözünürlüğü göre düşük yaz örnek : 768
LastUserConfirmedResolutionSizeX=1680
LastUserConfirmedResolutionSizeY=1050
WindowPosX=-1
WindowPosY=-1
FullscreenMode=2 // bunu 2 yaparsan windows mode ta açılır.
Bu Ayar ile çözünürlüğü düşürmeyi ve pencere modunda açmayı denermisin. 2k da hata veriyor olabilir. Tahmin sadece tabi.

Violent

Üye
RiseOnline\Saved\Config\WindowsClient

Saved klasörü bende yok

SunRise

Yönetici
Community Manager
Merhaba yaşadığınız sorun için üzgünüz,bu sorunu ROW teknik ekibi ile çözmek istermisiniz ? Daha hızlı çözüme kavuşacağınızı düşünüyoruz. Forum üzerinden veya Discord adresimizden mesaj atmanızı bekliyoruz.

Violent

Üye
Merhaba yaşadığınız sorun için üzgünüz,bu sorunu ROW teknik ekibi ile çözmek istermisiniz ? Daha hızlı çözüme kavuşacağınızı düşünüyoruz. Forum üzerinden veya Discord adresimizden mesaj atmanızı bekliyoruz.
discord dan da yazdım

Violent

Üye
Sorunu Çözdüm.
Çözüm; diğer tüm bilinen şeyleri denedikten sonra PC yi yeniden başlatın.

bugan

Üye
Sorunu Çözdüm.
Çözüm; diğer tüm bilinen şeyleri denedikten sonra PC yi yeniden başlatın.
Nasıl yaptığını yazar mısın sana zahmet. Anti chate den sonra bende de hiç bişey gelmiyor. Hata da vermiyor. Seninki ile aynı sorun.

Edit : Tamam ,bende çözdüm bilinen yollar ile...

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt