Launcher exe Hatası

Quzulqurt

Üye
Oyunu sıkıntısız çalıştırıyordu şimdiye kadar ama az önce girmek istediğimde bu hatayı aldım

Ekli dosyalar

• IMG_20201222_175242.jpg
    IMG_20201222_175242.jpg
    7.8 MB · Görüntüleme: 85

Alberia

Üye
Oyunun kurulu olduğu klasör'de launcer.exe silinmiş. Masaüstündeki rise online launcerini kopyalayip oyunun kurulu olduğu klasöre atıp denermisiniz.

Quzulqurt

Üye
Oyunun kurulu olduğu klasör'de launcer.exe silinmiş. Masaüstündeki rise online launcerini kopyalayip oyunun kurulu olduğu klasöre atıp denermisiniz.
hcjMWL.png

Dediğiniz şekilde denedim ama düzelmedi. Fotoğrafını bıraktığım şekilde giriş yapıyorum ama böyle de start'a basmadan giriyor oyuna güncelleme geldiğinde nasıl olacak bilmiyorum.

Alberia

Üye
Launcer açılıyorsa istemciyi doğrula yapıp eksik olan dosyayi bu şekilde giderebilirsiniz. aksi takdirde launcer.exe dosyayi bi arkadaşınız upload yaparsa onu indirip oyunun olduğu klasöre atmanız yeterli olucaktir.

Quzulqurt

Üye
Launcer açılıyorsa istemciyi doğrula yapıp eksik olan dosyayi bu şekilde giderebilirsiniz. aksi takdirde launcer.exe dosyayi bi arkadaşınız upload yaparsa onu indirip oyunun olduğu klasöre atmanız yeterli olucaktir.
oyunu komple sildim tekrar yüklüyorum şuan 20dk kaldı indirmenin bitmesine.

Alberia

Üye
ozaman sorun olmaz fakat bahsettiğinizde oyunu sorunsuz çalışırken bi uygulama yada bi virüs programi gibi birşeymi ''launcer.exe'' silmeye neden oldu onuda bilemiyorum.

Quzulqurt

Üye
ozaman sorun olmaz fakat bahsettiğinizde oyunu sorunsuz çalışırken bi uygulama yada bi virüs programi gibi birşeymi ''launcer.exe'' silmeye neden oldu onuda bilemiyorum.
Bilgisayarda yer kaplamasın diye kurulumu yapmış olduğum rar dosyasını sildim ondan sonra bu hatayı vermeye başladı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt