Oyunun kurulu olduğu klasör'de launcer.exe silinmiş. Masaüstündeki rise online launcerini kopyalayip oyunun kurulu olduğu klasöre atıp denermisiniz.
oyunu komple sildim tekrar yüklüyorum şuan 20dk kaldı indirmenin bitmesine.Launcer açılıyorsa istemciyi doğrula yapıp eksik olan dosyayi bu şekilde giderebilirsiniz. aksi takdirde launcer.exe dosyayi bi arkadaşınız upload yaparsa onu indirip oyunun olduğu klasöre atmanız yeterli olucaktir.
Bilgisayarda yer kaplamasın diye kurulumu yapmış olduğum rar dosyasını sildim ondan sonra bu hatayı vermeye başladı.ozaman sorun olmaz fakat bahsettiğinizde oyunu sorunsuz çalışırken bi uygulama yada bi virüs programi gibi birşeymi ''launcer.exe'' silmeye neden oldu onuda bilemiyorum.
Tamam sorun anlaşıldı o halde iyi günler.Bilgisayarda yer kaplamasın diye kurulumu yapmış olduğum rar dosyasını sildim ondan sonra bu hatayı vermeye başladı.
Ama saçma bir durum değil mi? Oyunu rar dan çıkardıktan sonra rar dosyasını yer kaplamasın diye siliyorum hata veriyor bilgisayarda yer yok 256gb SSD var HDD yok.Tamam sorun anlaşıldı o halde iyi günler.