İstek launcher hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arquradze

Üye
oyunun kısayolu silinmiş diye hata veriyor. Her res den sonra böyle bir problem yaşıyorum. Launcher yeniden indirip kurduğumda düzeliyor. Launcher suanda indiremiyorum oyunun sitesi bakımda. Çalışan bir launcher linki atabilecek var mı

EmirTimur

Üye
oyunun kısayolu silinmiş diye hata veriyor. Her res den sonra böyle bir problem yaşıyorum. Launcher yeniden indirip kurduğumda düzeliyor. Launcher suanda indiremiyorum oyunun sitesi bakımda. Çalışan bir launcher linki atabilecek var mı
link bozuk açılmıyor

Paris

Üye
Resmi site de bir süreliğine bakımda. Aralıklarla linki kontrol edebilirsiniz.

EmirTimur

Üye
Bakım yapacağız dediniz askıda kalmamak için çıktık. Çıkmayanlar oynamaya devam etti garip bir şekilde. Üstüne de oyuna girememek cabası. Bu oyun bir rekabet oyunu ise lütfen oyun moderatörleri verilen emeğe saygı duyup işini düzgün yapsın.

Burak

Üye
Bakımı neden Cuma gecesi için seçtiğiniz ki, çoğu oyuncunun en çok zaman ayırabileceği gün tamda.

Bigjest

Üye
Son gelen açıklama ile birlikte bakım süresi 2-4 saat olarak güncellendi. Bakımın 2-4 saat aralığında bitmesi henüz için net değil. Geliştirici ekip çalışmalarına aktif olarak devam ediyor. Bizlere bir bilgi geldiğinde en kısa sürede güncel olarak sizleri bilgilendireceğiz.
İyi forumlar dilerim.

bigsmoke26

Üye
''BİR VEYA DAHA FAZLA HATA OLUŞTU''
BU ŞEKİLDE HATA ALIYORUZ. SUNUCUYLAMI ALAKALI ACABA ? TEKRAR KURDUK OYUNU FAKAT Bİ FAYDASI OLMADI. BEKLEMEDEYİZ

SiNiSTeeR

Üye
hayır ben anlamıyorum ılk bas yarım saat dendı sonra 2 4 saat aralığı dediler tamam bekleriz sorun değil dedik arkadaş şimdi 6 8 mi olucak

DontJudgeMe

Üye
ne kadar tez canlı bir toplumuz sunucu bakımda 2-4 saat bekleme var dıyor adam sildim yukledım diyorlar .. arkadaslar az sakin oyunu cok fazla seviyorsunuz anlasılan . ( oyun ne zaman açılır :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt