link bozuk açılmıyoroyunun kısayolu silinmiş diye hata veriyor. Her res den sonra böyle bir problem yaşıyorum. Launcher yeniden indirip kurduğumda düzeliyor. Launcher suanda indiremiyorum oyunun sitesi bakımda. Çalışan bir launcher linki atabilecek var mı
Resmi site de bir süreliğine bakımda. Aralıklarla linki kontrol edebilirsiniz.
Sunucular şu an için bakımda, ondan dolayı bu hatayı alıyorsunuz. Tahmini bakım süresi 2 - 4 saat arasındadır.Oyunun client başlatınca böyle bir uyarı alıyorum. Bir veya daha fazla hata oluştu.
Aynı hatayı ben de alıyorum yayıncılar oyunda ama anlamış değilim.Oyunun client başlatınca böyle bir uyarı alıyorum. Bir veya daha fazla hata oluştu.
Şu an için hiçbir oyuncu oyunda değil.Aynı hatayı ben de alıyorum yayıncılar oyunda ama anlamış değilim.
hala açılmadı oyun bakım devam mı ediyor?Sunucular şu an için bakımda, ondan dolayı bu hatayı alıyorsunuz. Tahmini bakım süresi 2 - 4 saat arasındadır.
Sunucular açıldığında bilgilendirme yapılacaktır.hala açılmadı oyun bakım devam mı ediyor?
görmedim kardeşim yane kadar tez canlı bir toplumuz sunucu bakımda 2-4 saat bekleme var dıyor adam sildim yukledım diyorlar .. arkadaslar az sakin oyunu cok fazla seviyorsunuz anlasılan . ( oyun ne zaman açılır)
además pasaron 4 horas,, que hora será ?Los servidores están actualmente en mantenimiento, por lo que obtiene este error. El tiempo estimado de mantenimiento es de 2 a 4 horas.