İstek Level durumu ile ilgili öneri

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Yıl 2021 saatlerce oyuna vakit geciremicez, bunun için bir önerim olacak siz degerli userlerin ve yöneticilerin yorumlarini beklıyorum

Oyunun kendi bot'u yada yardımcı elemanı olsa ve bu süreli olsa örnek olarak markette cok cuzzi miktara 1 adet eşya satilsa bu eşyayi marketten aldıktan sonra gunde 1 kere basılabilse ve bunun süresi 6 saat olsa ve hafta da maksimum 7 adet alınabilse? Hem 7 24 full slotta kalmamiş olacak hem Türkiye şartlarında ortalama 8 12 arasi calişiliyor bu doğrultuda en azından işte oldugunuz sürenin yarısına kadar karakter kasılmış olur

Pitou

Üye
Oyunu tamamen otomatikleştirmekte istememişsiniz . Aslında güzel bir öneri çalışanlar için günde 6 saat haftada max 7 adet dikkate alınmalı.

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Oyunu tamamen otomatikleştirmekte istememişsiniz . Aslında güzel bir öneri çalışanlar için günde 6 saat haftada max 7 adet dikkate alınmalı.
Yani ne tamamen otomatik olsun ne de saatlerce slotlarda kalalım mesela ben 8 de işe gidiyorum akşam 5 gelıyorum o sırada karakterim exp kasmiş olur akşamda görevlerle level almiş olabilirim misal yada gunde 6 saat hakkım var gunduz 3 saat çaliştiriirm akşam işten geldikten sonra evli olan vb icin 3 saat kalıyor eve gelınce o 3 saat i de caliştirir hem exp almiş oldu hem ailesiyle vakit gecirmiş oldu ama tabi ki gunde 6 saat basacak ve o gun doldugu takdir de 6 saati kalsa bile silinecek devretme vb olmıcak asla

underestimated

Üye
Yıl 2021 saatlerce oyuna vakit geciremicez, bunun için bir önerim olacak siz degerli userlerin ve yöneticilerin yorumlarini beklıyorum

Oyunun kendi bot'u yada yardımcı elemanı olsa ve bu süreli olsa örnek olarak markette cok cuzzi miktara 1 adet eşya satilsa bu eşyayi marketten aldıktan sonra gunde 1 kere basılabilse ve bunun süresi 6 saat olsa ve hafta da maksimum 7 adet alınabilse? Hem 7 24 full slotta kalmamiş olacak hem Türkiye şartlarında ortalama 8 12 arasi calişiliyor bu doğrultuda en azından işte oldugunuz sürenin yarısına kadar karakter kasılmış olur
Oyunu otomatikleştiricek her şeye karşı Rise Online ve bence en mantıklısı da bu çünkü dediğiniz yöntemle slot kavgaları, ittifaklar, mafyalaşmalar, döner ekmekciler yani bir mmorpgde istemeyeceğiniz ne varsa üretmiş oluyorsunuz :D Bunun yerine oyunda olmayan kişilere pasif bir şekilde EXP boost verilebilir %5-10 aralığında ve oynamadığı belli bir süreyi yine "emeğiyle" otomatik şekilde olmayacak şekilde kazanabilir. PvE tarafını da bu işin dikkate almalısınız sadece PvP tarafını fark ettiyseniz Rise son zamanlardaki yeniliklerle Knight Online algısından yavaş yavaş kurtuluyor. PvE tarafının da eğlencelerini es geçmeyin, emeğinizle yapın her şeyi derim :)

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Oyunu otomatikleştiricek her şeye karşı Rise Online ve bence en mantıklısı da bu çünkü dediğiniz yöntemle slot kavgaları, ittifaklar, mafyalaşmalar, döner ekmekciler yani bir mmorpgde istemeyeceğiniz ne varsa üretmiş oluyorsunuz :D Bunun yerine oyunda olmayan kişilere pasif bir şekilde EXP boost verilebilir %5-10 aralığında ve oynamadığı belli bir süreyi yine "emeğiyle" otomatik şekilde olmayacak şekilde kazanabilir. PvE tarafını da bu işin dikkate almalısınız sadece PvP tarafını fark ettiyseniz Rise son zamanlardaki yeniliklerle Knight Online algısından yavaş yavaş kurtuluyor. PvE tarafının da eğlencelerini es geçmeyin, emeğinizle yapın her şeyi derim :)
Kusura bakma ama saatlerce pc basında 1 slotta exp kasmak emekse bence ben kendi fikrim olarak bunu emek olarak görmem, evli olanı var, sevgilisi olanı var, sosyal hayat var, bunlari da göz önune alınması gerekir.
2. Olarak farm ceteleşme vb demişsiniz eger Bi insan slota girip farm yaparsa ne icin misal coins, drop vb vb peki ozaman bende sana bunun nasil çözulecegini hemen aktarayım oyunun otomatik botu her gun 6 saat izin verdigin düşünelim eger botu actigin dakika kutulardan cıkan, noah, drop, gibi Extra seyleri elde edemezsin kullanamazsın alamazsın, markete de oyunun botun icin cuzzi miktarda toplu pot koyarsın ama bu pot sadece botla beraber basılabişir olur bu dogrultuda amaci exp kasmak olan expini kasmiş olacak belli fedakarlıkla, diger dedigim hususta ceteleşme farm durumu olamayacak cunku botu kullanan kişi kutudan yararlanamayacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt