Levelden Düştüm Çıkamıyorum

SucukluNesquikk

Yeni Üye
Merhabalar görev yaparak ilerliyodum bi süre sonra premium almayı da planladım fakat 60 level görevlerinde 60 levelin başındayken öldüm 59a düştüm 60 levellik görevi de teslim edemiyorum kata da çıkamıyorum başka görevim de yok tekrar kasılcam diye diye 59 level %89a kadar düştü xpim ve kasılamıyorum. Neden level düşüyor? aşırı saçma bi durum geri kasılamıyorum bunun bi çıkar yolu var mı lütfen bi yol gösterin

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Exp party olan slotlara gidip levelinizi tamamlamanız gerekiyor.
Leveliniz uygun olunca görevi teslim edebilirsiniz.

yetiyet

Üye
Row, premium pot, repair hammer alıp bir exp pt girip kasılmak zorundasın

sbh

Üye
Premiumsuz kasılmıyor rowa bırakınca o party eninde sonunda patlıcak ve ölünce giden exp kastığından fazla olacak bağlantı problemleri sebebiyle bu durum da çok sık tekrarlanacak.Exp artıran bir şey olmadan neredeyse hiç exp kasılmıyor, farm preye geçmeden görev itemi bile atmıyor.Full cashle bile exp işi zorlayıcı. Oyunu bu şekilde oynamak istiyorsan cash masrafını çıkarıp sonra exp kasmaya başlamanı öneririm çünkü zaten görevle 63 e kasılıyor sonrasında gene row party bulman lazım onda da aynı muhabbet olacak. Bir şekilde oyun içi para kasıp cashleri doldurman lazım malesef

SucukluNesquikk

Yeni Üye
Premiumsuz kasılmıyor rowa bırakınca o party eninde sonunda patlıcak ve ölünce giden exp kastığından fazla olacak bağlantı problemleri sebebiyle bu durum da çok sık tekrarlanacak.Exp artıran bir şey olmadan neredeyse hiç exp kasılmıyor, farm preye geçmeden görev itemi bile atmıyor.Full cashle bile exp işi zorlayıcı. Oyunu bu şekilde oynamak istiyorsan cash masrafını çıkarıp sonra exp kasmaya başlamanı öneririm çünkü zaten görevle 63 e kasılıyor sonrasında gene row party bulman lazım onda da aynı muhabbet olacak. Bir şekilde oyun içi para kasıp cashleri doldurman lazım malesef
çok sıkıcı bi olay gibi gelmeye başladı oyun ilerlemiyo para istiyo senden bir şekilde sadece oyunu oynamak istiyorum mecbur gittim elite aldım yine para bayıldım izin vermiyo oyun oynamama parasız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt