İstek Leveli düşük mobtan epic item çıkıyor yüksek olandan rare saçma değil mi?

Üstünkısa

Üye
Oyunda 56 level mobtan mino çıkıyor ama 59 level olan skulspiltrer den sadece rare item çıkıyor yada 62 level harpyden sadece coin çıkıyor sootslayerden de epic item çıkmıyor,bu saçma değil mi? Aslında bunun tam tersi olması lazım

_Annatar_

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Belli droplarin belli moblardan atmasi yüzünden o slotlar disinda diğer slotlar cok amaçsız sekilde bos duruyor. Itemlar seviye, nadirlik vb. şekilde gruplanarak belli lvl araligindaki moblara esit sekilde drop paylastirilsa hem solo hem ekipli herkes heryerde farm atar, isteyen karakterini guclendirir, isteyen (hoşuma gitmese de boyle bir grup çoğunlukta) parasini kazanir. En azindan drop atan slotlar belli grup ya da kisilerin tekelinde olmaz fazla zaman ayiran emek veren digerlerinin önünde olur.
Not: kendim gunde max 2-3 saat solo oynayan biri olarak 10-15 saat ekiple oynayanin benim hep onumde olmasi gerektigini dusunuyorum.

Jacques

Üye
Her şey neden bir kurala göre olmak zorunda? Bu yaratık abimizin mino ile ilgili bir hikayesi vardır belki ondan düşüyordur.

Alkoer

Üye
Her şey neden bir kurala göre olmak zorunda? Bu yaratık abimizin mino ile ilgili bir hikayesi vardır belki ondan düşüyordur.
Pek hatırlamıyorum farmlamadığım için ama mobun elinde mino var sanırsam. Mino düşmesi normal :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt