2 yıldır aralıksız tanıtımları facebook discordu takip ediyorum. Burhan beyin konuşmalarını uzun uzun düşündüm vay be ne güzel tasarlıyorlar çok güzel olacak dedim. Öncelikle oyun için emeğinize sağlık iyi olmus , fakat bize dediniz ki bu iki yıllık süreçte; !)Günlük 3 saat giren oyuncu YETİŞEBİLECEK HAFTALIK EXP SINIRI OLACAK 1)günlük görevler olacak 2) dungeon ve community ortami toplu biçimde kaynaşacak 3) meslekler edinilecek vesaire 4) gb satışı olmayacağına dair tanitimlar yaptınız(hadi neyse bunu da geçelim atalım bir köşeye) . İlk iki maddeyi konuşacağım . Bizi slotlarda oturtup ,z2 basmak için 450 tllik süreli mouse macrosuz adam alınmayan,O KANSER KNİGHT KİTLESİNİN EN İYİ OLMAK İÇİN 24 SAAT SABAHLADIĞI , partilerde 10 saat parmak kanseri etmek için mi hypeladınız bu kadar ??? Bize anlatır mısınız bu nasıl bir iştir koyduğunuz görevler malum oyunun aynısı ve LEVEL ATLATMIYOR herkes birbiriyle kavga küfür dövüs ederek slot kapma derdinde . Eğer bunlar en kısa sürede düzelmeyecekse koca bir hayal kırıklığısınız . Üzgünüm iki yıldır sonuna kadar destekledik şuanda sert eleştiririz herkes bu durumu anlayamadı ve size öfkeli