Login Sorunu Sunucu Bakımda Hatası !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Antonio

Üye
Giriş Yapamıyoruz dün geceden beri Dorion sunucu 18 bakımda diyor. Ticket atıyorum cevap yok !

Ekli dosyalar

• sorun devam ediyor.png
    sorun devam ediyor.png
    2.9 MB · Görüntüleme: 74

Patra

Üye
Bende bu gruba dahilim... Bundan sonra oyundan çıkarken mutlaka 1. kanalda bırakcam :D heralde orası hiç kapanmıyordur :D

JacobLorie

Üye
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hatta ben de dün gece Dorion 18'de çıkış yaptım oyundan ve şu an ana karakterime giriş yapamıyorum. Denediğimde "Connect Failed or Oyun sunucuları şu an bakımda. Lütfen yakın zamanda tekrar dene." hatasıyla karşılaşıyorum. Ama yeni bir karakter oluşturup onunla giriş yapabiliyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayan 2-3 arkadaşım daha var.

Antonio

Üye
Sorunun acil çözülmesini talep ediyorum. Premium alıyoruz oyuna giremiyoruz. Ben anlamadım bu işi ?

Dilefruz

Üye
Giriş Yapamıyoruz dün geceden beri Dorion sunucu 18 bakımda diyor. Ticket atıyorum cevap yok !
Merhaba,
Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Sunucu bakımlari devam ediyor. Kalıcı çözümler üretiliyor. Bu süre içerisinde kopma/askıda kalma olabilir. En kısa sürede çözülecektir. Mağduriyetten dolayı telafi ödülleri ve etkinlikler yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt